Şimdi Ara

kredi kartı çıkartmıyorlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam bir arkadaşım kredi kartı çıkarttırmak istiyor. ama hiç bir banka kart başvurusunu kabul etmiyor. sebebi arkadaşım 35 yaşında ve bu güne hiç bir banka ile işi olmadı.
    ne kredi çekti ne daha önceden kartı olmuş. geçen aylarda ihtiyacı oldu 2-3 bin lira kredi çekmek istedi tüm bankalar reddetti. hakkında bilgi olmadığı için kredi vermiyorlar. kredi kartı olsaydı bir ay kullan öde yapsa verirlermiş.
    kredi çekmek için kart lazım, kartta vermiyorlar çok enteresan bir kısır döngü.
    ilk kart veren banka var mı ? maaşlı çalışan insan, haciz yok borcu yok.
    yani borcu olmayana kart ve kredi vermiyorlar gibi bir şey var







  • Son çıkan yasalarla çok zorlaştı artık kart ve kredi işleri, 2014'e girmeden gitseydi alırdı rahatlıkla :)
  • 2013 de uğraşmıştı. oldu baya. ama ilerde kredi çekmesi gerekirse diye kart çıkartmak istiyor. bilgi olmadan kredi vermiyorlar bilgi için kredi kartı lazım enteresan....
  • Maaşlı çalışıyorsa bankada hesabı olması lazım. Haliyle o vadesiz hesaptan kart başvurusu yapar maaşı gösterip maaşa görede limitli bir kart temin eder.
  • Güvenilir olup olmadığı bilmedikleri için vermiyorlar.Evkur gibide mahallesine 1 tane eleman gönderip daha önce aldığı borçları vermiş mi diye sorduramayacak kadarda lüx insanlar.
  • bankada hesabı var ama aktif değil. maaşınıda elden alıyor özel sektör. ama ssk sı uzun zamandır yatıyor sorunsuz. 18 yaşında stajyerimiz var açık öğretime kayıt oldu 10 gün sonra banka onu arayıp kart yolladı
  • 18 Yaşındayım çalışanım seneye üni inşallah 1500 TL limitli bir kredi kartı aldım garanti bankası tarafından sebebi ise ben direk kredi kartı istemedim önce paracard kullanıyordum ve düzenli olarak harcamaları mı ordan yapıyordum. Birde hesabıma şirketten 30 bin tl gibi miktarlar giri çıkınca 6 aylık sigortamı doldurmadan verdiler. En son limitim -16 tl idi şuan bitmek üzere borcum zaten alır almaz limiti 0 lamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.