Şimdi Ara

Krampon Ayağımı Sıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha 2 gün önce aldığım ayakkabıyı bugün deneme şansım oldu aldığım ayakkabı adidasın Copa Pure.3 Fg Unisex Çok Renkli Futbol Krampon HQ8942 ayakkabısı ayağımda bi kaç yara oldu aldığım numara 42.5 normalde 42 giyiyorum 43 alacaktım ama numarası kalmamıştı aceleye getirdim ucunda olması gerektiği kadar bi boşluk var ayakkabı deri bu yüzden açılır diye düşünüyorum sizce genişlermi?




  • Badem yağı sürün. Hem deri beslenmiş olur. Hem de deriyi yumuşatır.

    (Deri için badem yağı diye aratın)

  • Her ayakkabı genişler. Büyüğünü alırsanız ve ilerde daha da genişlediğinde şut atamazsınız hocam bence bi süre böyle giyin açılacaktır.

  • bisiklette Brooks sele diye birşey var. bu selenin özelliği senin kıçının şeklini alması. deri yapıya sahip bi sele.

    ama olay şöyle oluyo: seleyi ilk satın aldığında standart bi şekli oluyo. sen eğer seleyi yağlamadan kullanırsan o şekilde değişmiyo.

    ama onun kendi özel yağıyla yağlayıp da kullanırsan, selenin derisi yumuşuyo ve kullanım esnasında senin kıçına göre şekil alıyo, bisikletin sahii için oturma konforu artıyo. sonrasında artık yağlamadan kullansa da o şekil sabit kalıyo.

    eğer bisiklet ikinci el olarak başkasına satılırsa, satan kişi seleyi çıkartıp bisikleti selesiz satıyo ve yeni aldığı bisikletine o seleyi takıyo. ya da sele ile beraber satıyosa, yeni satın alan kullanıcının bi süre seleyi yağlayıp kullanması gerekiyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.