Şimdi Ara

KRAL KR-21 VELLO 3000 ELEKTRİKLİ BİSİKLET KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
5.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kral KR-21 Vello 3000 modelini kullanan var mı? Varsa bilgi verebilirse seviniriz.



  • Aynen varsa yorum alabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçmi yok bu aleti alan
  • Bu modeli kullanmama rağmen aşağıdaki sebeplerden tavsiye etmem;
    1- Aracın kaç watt olduğu belli değil (Kral motorda modelin yanında yazan 3000 - 3500 gibi ifadeler watt değeri değil sadece model uzantısı şeklinde yazılan bir satış hilesidir)
    2- Yeni çıkan Kral modellerinde genelde 60 derece faz açısına sahip dandik motor - motor sürücüler var, bu nedenle çok heybetli tiplerine rağmen - 6 akülü modeller bile kesinlikle sitesinde yazan 50-55 km hızlara ulaşmıyor, genelde 40 km/s hızı geçmezler. Bu nedenle firmayla mahkemelik olan insanlar biliyorum. Motor gücü yazmasa da 48 voltluk akü grubu ile zaten ulaşılabilecek hız da 40'ı pek geçemez. Zaten bir şarjla 90-100 km gidebilme iddiası doğru mudur bilmiyorum ama doğruysa da sebep yavaş gitmesi olabilir.
    3- Aracın en cazip gibi görünen yönü lityum aküsü. Ancak Lityum aküler tek standart bir yapıda değil. Çeşitleri var. Asıl dayanıklı olan lityum demir fosfattır, ancak daha pahalı olduğundan bu mopeddeki büyük ihtimalle lityum ıon sınıfıdır. Tam bitirerek şarj edildiğinde 400 civarı cycle (şarj-deşarj) ömrü vardır. Bu ise kurşun asit akülerin ömrünün yaklaşık 2 katı veya biraz fazlası. Ancak fiyat olarak lityum akü fiyatları çok daha yüksek. 36 volt 10 amper bisiklete monte elektrikli bisikletler için üretilmiş akülerin Türkiyede satış fiyatı 1000 liranın üzerinde. Bunun aküleri 48v 40a olduğuna göre akü değiştirmek gerektiğinde astronomik bir fiyat çıkma ihtimali yüksektir. Sonuçta lityum piller çok sayıda şarjlı pilin birleştirilmesi sonucu olduğundan arada birkaç pil arıza yapsa bunu bulup arızalıları değiştirecek tamirci servis olacağını pek sanmıyorum.




  • Cüzdanı 4500 lira azaltmak için elektriklinin peşinden neden bu kadar hasretle koşulduğunu anlamak biraz zor. Çok daha iyi bir performansı çok daha iyi bir sahip olma maliyeti ile üçte iki fiyata sağlayacak birhttp://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/50-revival almak daha akıllıca olmaz mı? Üstelik, ister elektrikli olsun ister benzinli, hatta isterse atom enerjisi ile çalışan bütün mopedler (L1 sınıfı araçlar, motorlu bisikletler...) için aynı M SINIFI EHLİYET lazımdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entarhan -- 28 Eylül 2016; 14:18:40 >
  • Benzinli motorlar iyi de zorunlu trafik sigortası işi bozuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi veriyorsunuz. Sanki elektrikli motorlara ruhsat (yani plaka) ve sigorta yokmuş gibi bir cümle kurmuşsunuz. Bazı küçük yerleşim birimlerinde ahbap çavuş ilişkileri veya trafik polisinin cehaleti nedeniyle motorlu bisikletleri (yani elektrikli bisikletleri/motorları ve 50cc altı motorları) plakasız kullanmak mümkün olsa da, yasaya göre plakasız kullanılması mümkün değildir.
  • Trafik polisi yakalarsa cezadan kacamassın. Digerleri bilerek belki orasmak istemiyorlar, belki de ceza kesmek istemiyorlar. yakalasalar bile ehliyet,ruhsat yoksa bile sase no ve gbt bakar yollarlar. Ama ceza yazmıcaklarının garantisi yok cogunlukla boyle oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilemem.Ben Bakırköy civarında oturuyorum.Sokaklarda vızır vızır plaka yerinde 'Elektrikli Bisiklet' yazan araçlar dolaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O vızır vızır gezenler en iyi ihtimalle bir trafik kazası sonrası mızır mızır geziyorlar. Motorun tescilsizlikten bağlanması, ehliyet yoksa onun cezası, çekici- otopark ücreti, suçluysa karşı tarafın hasarını- hastane masraflarını ödeme vs.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat sakın almayın
  • alfonso_ A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle alma yuki orion al süper
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    alma bebat 5600 tl çöp oluyoyo yuki orion al 3000 waat ömürlük kullan
  • ben aldım tek şarj 90 km yazıyo 45 km gidiyo düz yol almayın kesinlikle yuki orion 3000 waat alın rahat edin
  • bunu detaylı anlata bilecek yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.