Şimdi Ara

Kozyatağı Carrefour Arkasındaki P.O İçindeki Sonax ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Anadolu yakasında evime de yakın orası gözüme çarptı. İşletmecisi sanırım bir bayan
    anlayabilmeniz açısından aynı P.O'nun içinde birde İskender var :) karnımda açıktı. neyse konuyu saptırmıyım.
    Bu Sonaxta 2 tip yıkama var biri 15 TL diğer 30 TL ne fark var ?
    Hizmet nasıl ?

    Önerebileceğiniz başka bir yer var mı Bostancı Göztepe ve Ataşehir etrafında ?

    Teşekkürler.



  • Hocam Bostancı'da minibüs caddesi üzerinde bir yer var adını unuttum. Ufak bir yer ama baya iyi arabalar geliyor. Fiyatları hakkında bir bilgim yok. Birde Lunapark'ın dibinde var. Oranında adını unuttum. Orda yıkatmıştım. 15 TL idi sanırım. Parayı ödemek için gittim. Adam 5 TL'yi bozuk olarak vermişti sinir olmuştum. Ve hizmeti de çok iyi değil. Artık araba çok kirliyse yıkatıyorum. O da bizim burda İçerenköy'de. Yoksa kendim temizliyorum. Dışını da benzincilerde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Power

    Hocam Bostancı'da minibüs caddesi üzerinde bir yer var adını unuttum. Ufak bir yer ama baya iyi arabalar geliyor. Fiyatları hakkında bir bilgim yok. Birde Lunapark'ın dibinde var. Oranında adını unuttum. Orda yıkatmıştım. 15 TL idi sanırım. Parayı ödemek için gittim. Adam 5 TL'yi bozuk olarak vermişti sinir olmuştum. Ve hizmeti de çok iyi değil. Artık araba çok kirliyse yıkatıyorum. O da bizim burda İçerenköy'de. Yoksa kendim temizliyorum. Dışını da benzincilerde.

    Hocam ,

    her yere güvenemiyorum artık,
    eski arabamın arka tamponunun verniğini kaldırmışlardı.

    Müstakbel kayınpederi alıcam bugün de bana kız gibi bişey lazım :)




  • orayı tavsiye etmem,bende ataşehirde oturuyorum eskiden bazen bırakıyordum fakat pek memnun değildim..atatürk mahallesinde bir yıkama var gayet iyi iş çıkarıyorlar orayı tavsiye ederim oranında çay kahve ikramları mevcut keza bir sonax,ziebert,llumar gibi değil ama her türlü iş görür..markaya gideceğim diyorsanız bostancıd ki sonax maslak'taki llumar derim.
  • minibus caddesi uzerinde s.cedit ile goztepe arasinda bir sonax var. bir de tuccarbasi civarinda migrosa bitisik sayilabilecek bir yikamaci var. dusunulebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • self servis yıkaması olan bi petrol istasyonuna git aracını sonax cilalı oto şampuan ile yıka kurularken sonax hızlı cila sık o şekilde kurula içinide güzelce self servis süpürgelerle süpür pırıl pırıl gez
  • Biri cilalı yıkama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.