Şimdi Ara

Korner Taktikleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    FM 2014 te kornerden hemen hemen her maç gol atardım. Fakat FM 2015 te nedense bir basiretsizliğim var. Hem gol atamıyorum, hem de çok gol yiyorum. Sizin Kornernerden gol atmak için kullandığınız duran top taktiğiniz nasıl?

    Ben Yakın Direğe orta yapıp aşağıdaki taktiği kullanıyorum;

    Kaleciyi tut
    Ön Direkte Dur
    Ön Direğe Koş
    Arka Direkte Dur
    Arka Direğe Koş
    Ceza Alanı Dışında kendini unuttur
    İleri Çık
    İleri Çık
    Gerekirse Geride Dur
    Gerekirse Geride Dur
    Varsayılan



  • Acaba takımınızın boy ortalaması nasıl? 1,88 ve üzeri 3 adet oyuncum var ilk 11'de, zıplama özellikleri 13 ve üzeri. Ben kornerlerde çok sık gol atamıyorum ama gol de yemiyorum.
  • Hocam defanslarım 1.88 ve 1.85 biri ön direğe diğeri arka direpe koşu yapıyorlar. Kanat oyuncularım sabit biri ön direk diğeri arka direkte bekliyor. Tek forvet oynuyorum o da kaleciyi engelliyor.
  • Forvetinizin boyunu bilmiyorum ama takımınızın en uzunları bu oyuncular ise kornerlerde sıkıntı çekmeniz bana normal gibi geliyor. Hele birde rakip takım uzun oyunculardan oluşuyorsa duran toplarda yapabileceğiniz birşey yok. Benim stoperlerim 1,88 ve 1,90 boyunda biri ön direkte sabit diğeri arka direkte, pivot santroforum 1,90 boyunda ve ön direğe haraketleniyor, 1,82'lik yardımcı forvetim ise rakip kaleci ile uğraşıyor, kornerlerimi ön direğe kullandırıyorum sürekli. Duran topları savunurken ise karambol oluşmadı ise kolay kolay gol yemiyorum. Duran top sizin ise ön ve arka direğe boyu uzun olan oyuncuları dikmeyi tavsiye ediyorum.
  • Tavsiye için çok teşekkürler. Deneyip sonucu paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.