Şimdi Ara

Konu kapanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu kapanabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senmuhammet -- 14 Mayıs 2013; 14:33:29 >



  • Bu ürünü mağazada inceleyemedim ama Hoover'in çamaşır makineleri çoğunlukla iyidir.Ama ileride teknik destek bulamazsınız.Youtube da bu makinenin videoları da var.
  • Googleden Hoover Çamaşır makinası yazıp buldum....Birkaç modeli gelmiş....Hiç haberimiz olmadı...1970 li yıllarda Süpürgesini ve çamaşır makinasını görüp alıp kullanıyorduk...Hoover-GÜLOK Firması üretiyordu.. 70 li yılların sonunda üretim durdu.. Nette SATIŞI OLAN ..MAKİNALARI ŞÖYLE BİR BAKIP İNCELEDİM...1600 DEVİRLİ OLANLARI ÇOK UYGUN FİYATLI...Yeni piyasaya girdi diye fiyatları düşük tutuluyor olabilir....Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Nisan 2008; 9:12:10 >
  • Hoover markasının hiçbir kalite standardının, kalite denetiminin ve müşteri memnuniyeti anlayışının olmadığını, dahası firma tarafından böylesi maksatların da hiçbir zaman güdülmediğini ben kendi acı tecrübemle çok net bir şekilde öğrendim. Dertsiz başınıza dert almayın. Müşteri memnuniyetini önemseyen, kurumsallaşmış, kalite standartlarına göre hareket eden, dahası bu standartları yükseltmeye çalışan firmaların ürünlerini tercih edin. Hoover alarak benimle aynı hataya başkalarının da düşmesini istemediğim için bu mesajı yazma gereği hissettim. Dileyenler başımdan geçenleri aşağıdaki linkten okuyabilir:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74518011/tm.htm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.