Şimdi Ara

Kombi Tipi Buzdolabı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selam,

    Annem 15 senelik arçelik buzdolabının artk yetmemesinden dolayı yeni bir dolap talebinde bulundu :) Bu hafta sonu almak istiyoruz.
    Marka olarak ; Arçelik Beko Vestel olmayan ve candogan hocamın belirttiği gibi Kore malı olanlara bakıyoruz. Fakat genel olarak sitelerde modellerin altında üretim yeri yazmıyor.

    Candogan hocamın tavsiyesi ile kendi evime Samsung RL62ZBSW1 almıştım. Dolaptan fazlası ile memnunuz fakat meyveler ve sebzeleri eğer poşetli koyarsak üzerleri ıslak gibi oluyor ve küflenip çürümeye başlıyor. Bir başlıkta Candogan üretimleri Çine kaydırıldığını ve annem çok sebze meyve aldığı için bu modelden vazgeçtik.

    Aradığımız özellikler olarak Derinlik 70-75 En 75-80(büyük olması çok sorun değil çünkü bir süre sonra mutfak yapılacak) arası bakıyoruz. Dondurucu bölümü 3 çekmece olması daha iyi olur. Bütçe olarak 1500-2100 arası..

    LG GW-B469BSQZ bu modeline baktım fakat En 60cm derinlik ise 67.. Boyunun çok uzun olması dezavantaj oldu.

    Bosch'un bir çok kombi tipi modeli var hangisi sorunludur hangisi kore yapımıdır bilemediğimiz için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullanan ya da bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiyelerini rica ederim.

    Teşekkürler.







  • 1-2 ay bekleyin yıllık 152 kw tüketimi olan A+++ hotpoint kombi dolabı alın derin dondurucu 3 çekmece 144lt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.