Şimdi Ara

kodak c330 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar daha dün teknosa'dan c330 + 256 mb sandisk sd kart aldım . yalnız talep çok herhalde sadece vitrinde duran teşhir ürünü kalmış . bu sebeple kıllanmıştım fakat satıcı dediki hiç farkı yok o da kutusuyla veriliyor .

    makineyle evde çekim yaparken farkettim ki hani yarım basarızya deklanşöre işte o sırada makinadan çok yabancı sesler geliyor . yani zoomlamadan olabilir diyeceksiniz de değil galiba çünkü ses sanki içeride minyatür bir çamaşır makinesi var gibi . sizce bu normal mi yoksa garantiye götürmem gerekiyor mu?

    yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler



  • Sevgili @desperado____,

    Deklanşöre yarım bastığında duyulan ses muhtemelen, fotoğraf makinesinin doğru odaklama yapmaya çalşması esnasında lensin hareket etme (Auto Focus) sesidir. Eğer bu ses sana çok yabancı/farklı geliyorsa ilk önce aynı fotoğraf makinesinin satıldığı bir mağzaya gidip başka bir C330 ile deneme yapmalısın. Sesin gerçekten farklı olduğuna kanaat getirsen o zaman vakit kaybetmeden fotoğraf makinesini satın aldığın yere götürmelisin. Umarım büyük bir sorun yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 4 Ocak 2006 16:29:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.