Şimdi Ara

Klima mı Nem Alma cihazı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evimin bir odasının 2 duvarı kuzey'e diğer ikisi evin içine bakıyor. Evi yeni aldığımda kuzey yöne bakan pimapen doğramalar içeri yağmur suyu kaçırmaktaydı. Pimapen 7500 Fantasia serisi ile değiştirdim. Ne olduysa ondan sonra başladı. Rüzgar ve yagmuru alan duvar daha öncede buz gibi oluyordu fakat kombiye yüklenince içerisi ısınıyordu. (Dış yada iç mantolama yapmam şu an mümkün değil gibi) Cam doğramaları değiştikden sonra soğruk duvarlarda ciddi bir şekilde su birikmeye başladı. Önlemek için gün içinde odadaki peteği kapatıp camı açıyorum ama burası yatak odası ve gece donuyorum. Sıkıntımın sıcak havanın soğuk duvara vurması ile olduğunu düşündüm. Sonra buraya baktım ve nem alma cihazı önerilerini gördüm. Aklıma nem alma özelliği olan klimalar geldi. (Yazın bir klima almayı düşünüyorum.)

    -Klimanın nem alma özelliği ile Nem alma cihazı arasında bir fark var mı ?
    -Klimanın nem alma özelliği ile Nem alma cihazının enerji tüketimleri farklımıdır ?
    -Nem alma cihazını mutfakda kullansam buharla beraber yemek kokularınıda alır mı ? (boru problemi sebebi ile karbon filitreli aspiratör kullanıyorum)

    Bilgi sahibi olan ve beni bu konuda aydınlatabilecek bir arkadaş görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. (Belki benim gibi arayışta olan arkadaşlar içinde bir kaynak olur.)

    Selamlar,







  • Bu konuda bana yardım edebilcek çok değerli arkadaşlarımız olduğunu düşünüyorum. Vakit ayırırsanız çok sevinirim.
  • bende maç yayını veriyorum güneş almayan bir mekanda insan kalabalık olunca rahatsız edici bir hava oluyor yerler ıslak gibi görünüyor . nem cihazımı klima mı almak arasında kararsız kaldım
    yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.