Şimdi Ara

Klavye ve mouse birden bire çalışmayı bırakıyor ve bidahada çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Garip ve internette bulamadığım bir problem var.Normalde çalışan mouse ve klavyem bugün durduk yere ikisi aynı anda dissconnect oluyor.Takıp çıkardığımda baglandı sesini duyuyorum hatta mouseun altındaki ışıta yanıyor fakat hiçbir şekilde ne fareyi oynatabiliyorum ne de klavyeyi kullanabiliyorum.Başka bir fare takınca da fare oynamıyor.PC yi yeniden başlatınca herşey çözülüyor fakat bir süre sonra yeniden kesiliyor.Her seferinde başka bir sürede oluyor.

    Çözümü olan varsa lütfen yazsın çünkü hiçbişey yapamıyorum.



  • anakartın usb slotlarına verdiği voltajda dalgalanma olduğunda donanım tanınmıyor taki sistem yeniden başlayana kadar.

    -eğer usb slotlarında fazladan aygıt takılıysa sök sadece mouse ve klavye kalsın
    -sorunun slottan olduğunu tespit etmene yardımcı olacak bir diğer fikir sadece birini bağla ve durumu gözlemle. 1 tanesi takılıyken sıkıntı yapmıyorsa Ps2 Ps/2 Male To Usb Female dönüştürücü ile çözüme varabilirsin.
  • Hocam sadece klavye mouse ve wifi takılı.Wifi da bayadır takılı hiç problem çıkartmıyordu.5 tane usb slotum var ve farklı farklı koydum değişen birşey olmadı.Bu arada mouse ve klavye bazen aşırı takılıyor.
  • anakart marka modelini yazarmısın
  • Hocam sanırım anakarta direk bağlı olan 2 usb girişi daha buldum oralara koyunca birşey olmadı saol yardım ettiğin için.Yarına kadar birşey olursa haberdar ederim.Bu arada markası p8b75 m lx idi.
  • hocam yeniden oldu artık deliricem ama bu sefer cook uzun süre sonra oldu.Senin aklında bir fikir varsa söyler misin sonra gene kovalamasın bu dert beni.
  • Not: Verdiğim Usb Sürücüsünü Kurup Denermisin sonucu buraya yaz.
    IUSB3\ROOT_HUB30&VID_8086&PID_1E31 Driver Yandex


    Burdan kesin şundandır demek çok gerçekçi olmaz ölçüm yapılması en mantıklısı, yazılımsal olmadığını sen teyit ediyorsun sorun anakarttada olabilir yada sadece usb kontrolcüsündede olabilir uğraşmam dersen bir teknik servisin görmesinde fayda var. Yok bu gibi elektronik işlerine hevesliysen ilerdede işine yarayabilen USB Akım ve Gerilim Ölçerler 7 lira ila 70 lira arası bunlardan 1 tane alıp usb slotlarını kontrol edebilirsin zaten voltajda bir sorun varsa led ekranda gösteriyor, en azından slotların sağlıklı çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin.


    Klavye ve mouse birden bire çalışmayı bırakıyor ve bidahada çalışmıyor.


    USB Akım ve Gerilim Ölçer Fiyatı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 21 Eylül 2017; 23:13:2 >




  • hocam rar şifresi istiyor ama yinede ben sana çok teşekkür etmek istiyorum belki cok işin var belkide boş vaktinde yazdın ama senin gibi karşılıksız yardım etmek isteyen adamlar zor bulunur.

    Problem o kadar da büyük değil artık.Çünkü nedense cok cok arada oluyor ve bu beni etkilemiyor.Sanırım senin dediğin gibi elektrikle alakası var çünkü benim psu zaten yyetersizdi ama beni 2 sene götürdü.Artık yeni gerekiyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prokillertr856

    hocam rar şifresi istiyor ama yinede ben sana çok teşekkür etmek istiyorum belki cok işin var belkide boş vaktinde yazdın ama senin gibi karşılıksız yardım etmek isteyen adamlar zor bulunur.

    Problem o kadar da büyük değil artık.Çünkü nedense cok cok arada oluyor ve bu beni etkilemiyor.Sanırım senin dediğin gibi elektrikle alakası var çünkü benim psu zaten yyetersizdi ama beni 2 sene götürdü.Artık yeni gerekiyor sanırım.

    Rica ederim dostum taş atıp kolum yorulmadı, yalnız direk psu 'dan diyip yeni psu alma aynı sorunu ondada yaşarsan boşyere para harcamış olursun psu 'ya bence adam akıllı bir teknik servise verirsen nokta atışıyla arızayı bulabilirler bu arada gözümden kaçmış rar pas: sorbilene.com




  • Merhaba 5 yıl geçmiş nerdeyse bende nerdeyse aynı sorun oldu hiçbir yerde kimse yardımcı olmuyor. Masaüstü bilgisayara çok rahat giriliyor ilk girdiğinde klavyeyi falan algılıo ama pcye girdiğinde duvar kağıdı geldiğinde işte klavye mouse gidiyor. Usb girişlerinde sorun yok klavye ve mousede de yok ne yapmam gerekiyor :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games' den oyun indirirken klavye mause kilitleniyor. Sorun wifi ve epic gibi bir programdan kaynaklıdır.

  • Vera9Linaa V kullanıcısına yanıt

    3 yıl geçmiş hocam bendede aynı sorun oluyor çözebildin mi sen kendi sorununu? varsa çözüm yolun benimle paylaşır mısın?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.