Şimdi Ara

kilometre vs hasar kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi akşamlar. Daha önce forumda farklı şekillerde sorulmuş bu soru ama ben yine de tatmin olmak istedim. Aynı donanım ve modelde iki Peugeot 307 ile ilgileniyorum. Birisi ilk sahibinden, 130bin km de ve 3800 tl tek kazadan hasar kaydı var. Kaput ve sağ ön çamurluk kasko kapsamında yetkili serviste orjinaliyle değişmiş. Sahibi bana kaza fotolarını gönderdi. Pikabın bir tanesi araca önden sürtmüş ve çamurlukla beraber kaputun çok az bir kısmını yırtmış tabiri caizse. Gayet yüzeysel görünüyor hasar ve satıcı da dürüst birine benziyor. Diğer 307 ninse 3.sahibi. 176bin kmde ve sadece 350 tl hasar kaydı var; yanılmıyorsam kapıların birinden kaynaklı. Bu arada araçların fiyatları da aynı. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Teşekkürler.



  • Temizlik durumu ve donanımı aynı ise 176 binde olanı tercih ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motor durumuna baktırın. Büyük ihtimal 130bindeki daha iyi çıkacaktır bence onu almalısınız aralarında 40.000km gibi ciddi bir km var masrafları da farklı olacaktır araçların
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

    Temizlik durumu ve donanımı aynı ise 176 binde olanı tercih ederdim.

    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brian O.Conner

    motor durumuna baktırın. Büyük ihtimal 130bindeki daha iyi çıkacaktır bence onu almalısınız aralarında 40.000km gibi ciddi bir km var masrafları da farklı olacaktır araçların

    Cevabınız için sağolun. Eksper ve ayrıca turbo, enjektör incelemesi yaptırmadan almam sanırım o araca karar verirsem. Biraz uzak ama olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xchg

    Kaza fotoğrafı da varsa, 3800TL hasar kaydı pek bir şey değil. Onu seçmek daha mantıklı olur. Diğerinde 20-30bin km gittikten sonra 200bin'i geçecek. Hasarlı araca göre satışın daha da zorlaşacak. Diğerinde fotoğrafları da saklarsan, satarken işine yarayacaktır.

    İlginiz için teşekkürler. O aracı tercih edersem ben de fotoları saklamayı planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.