Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KİLİT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültabisi -- 20 Mart 2011; 22:11:37 >



  • ben 2009 mezunuyum. aynen senin anlattığın gibi - ne kılavuz aldım ne de okula gittim. parayı yatırdıktan sonra netten başvurumu yaptım-. yazıcı falan olmasında da gerek yok. sadece başvuru çıktısını alamazsın o kadar. zaten onu almanı gerektirecek bi sebepte yok. sadece işn süsü.
  • aslında işin süsü olduğunu biliyorum da bu sene sınav değişikliğiyle prosedürün de bi değişikliğe uğrayabileceği geldi aklıma. neyse ilgin için sağol dostum.
  • Bende evden başvuru yapmak istiyorum ancak geçen seneki halimle bu seneki halim arasında dağlar var.Bu sene saçım baya uzadı öss günü bi terslik olmasından korkuyorum yeni fotoğraf nasıl çekeceğiz?
  • Çıktıya gerek var mı yok mu?
  • O çıktı alınacak aday bilgileri sayfasının en altındaki notu hep beraber okuyalım.

    Dikkat: Bu formun adaylar tarafından saklanması gerekmektedir. Adaylar daha sonra başvuru bilgilerine ilişkin bir itirazda bulunursa, ÖSYM'ye itiraz dilekçesinin ekinde bu formun bir kopyasını göndermek zorundadır. Yapılan itirazlar ancak bu formun doğruluğu tespit edilirse dikkate alınacak, aksi durumda yapılan itirazlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmayacaktır.
    Burs ve Tanıtım Amacı ile diğer kurumlarla bilgilerinin paylaşılmasını istemeyen adaylar Aday İşlemleri Sistemi'nden ilgili seçeneği işaretleyerek bilgilerinin burs ve tanıtım amaçlı paylaşımını kısıtlayabilirler.
    Başvuru İşlemi Sonrasında size verilen şifre T.C. Kimlik / YU Numaranız ile birlikte ÖSYM'ninhttp://ais.osym.gov.tr internet adresini kullanarak bilgilerinizi girmenizi ve bazı bilgilerinizi değiştirmenizi sağlar.Şifre hem bu sınavın bütün aşamalarında , hem de adayın ÖSYM ile ilgili elektronik ortamda sonraki yıllarda da yapacağı bütün işlemlerde gerekli olacağından , aday tarafından özenle saklanmalıdır.



    Bir de Aday İşlemleri sayfasının solundaki ÖSYS Kayıt Bilgisi sütununun en üstündeki "Genel Açıklamalar" kısmına girelim. Oradaki son maddeyi okuyalım.

    4. Aday Bilgilerim bağlantısına tıklayarak başvuru bilgilerinizi görebilir ve bu bilgilerin dökümünü alabilirsiniz.


    Eğer ÖSYM'ye başvuru bilgileriyle ilgili itirazlarda bulunmayacaksanız bu sayfanın bir çıktısı şart değil. İtirazda bulunacaksanız sayfanın çıktısını da eklemeniz gerekiyor.

    Şart değil yani.




  • şifre ile giremiyorum ben 6 haneli 2 tane büyük harf var büyük harf mı giricem.Harflerden biri de I yazıyor bunu normal I yazınca kabul etmiyo ne yapabilirim.
  • gayet sorunsuz başvurdum keşke sınav sistemide kusursuz olsa oynaya oynaya sistemle bir sürü insanın aklını karıştırıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.