Şimdi Ara

Kılıçlı savaşlar geri dönse tüm türk orduları minas tirith kuşatması gibi NYC ve LA i kuşatabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kılıçlı savaşlar geri dönse tüm türk orduları minas tirith kuşatması gibi NYC ve LA i kuşatabilir mi


(En Son Oy Tarihi: 30.11.2023)
Giriş
Mesaj
  • Sizlerde biliyorsunuz ki hz. mehdi geldiği zaman dünyada teknoloji durucak ve kılıçlı savaşlar geri dönecek.lotr daki efsane minas tirith kuşatmasını hepiniz biliyorsunuzdur.tüm ork orduları kara dilde insanlara ölüm anlamına gelen katmuda diye bağırarak insanlığın kapısına dayanmışlardı.lotr daki orklar zaten türkleri temsil ediyor gondor rohan ve elflerde almanlar ve avrupalıları temsil ediyor.peki kılıçlı savaşlar döndüğünde mehdinin ya da tayyibin emriyle dünyadaki tüm türk orduları birleşip ork ordularının minas tirithi kuşattığı gibi new york cityi ya da los angelesı kuşatabilir mi? orkların minas tirith önlerinde insanlara ölüm diye bağırdıkları gibi kılıçlı türk askerleri ve savaşçılarıda new york ya da los angeles önlerinde amerikaya ölüm diye bağırıp şehire saldırı başlatabilirler mi? bence yapamamaları için hiçbir sebep yok.çünkü türkler ortaçağın en savaşçı halkıydı.üstelik kılıç balta mızrak gürz kullanmada türkler dünyanın en başarılı ırkı olarak gösteriliyor.hatırlamanız için orkların minas tirith önlerine gelişini koyuyorum.katmuda diye bağırışlarında yer gök inliyor.


    Fofilolipopyoutube
    about some hundred thousand orcs march on minas tirith, NOW WITH SUBTITLES!!! I don't own any rights to the movie all rights go to the respective owners.
    https://www.youtube.com/watch?v=bPh1KXA8egU







  • hayır çünkü okyanuslar gemiyle aşılıyor, kılıçla değil

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    onunda çözümü basit.truva filmindeki gibi gemilere doluşup yunanlıların çanakkaleye savaşmaya gittiği gibi amerikaya yelken açılır.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

    osmanlının ömrü boyunca doğru duzgun okyanus gecemediğini düşünürsek pek basit bir iş değil okyanus geçmek teknolojinin olmadığı zamanlarda. zaten anadoluda agac odun vs de az büyük büyük gemiler yapmak için. gemi spamlayıp gönderemezsin yani yenicerileri. amerikanın her yeri orman adamlar gemiden kale yapar, teknoloji olmasa bile yine doğal kaynaklarla dövuyor adamlar ya, cografya kader

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    yav iyide anadolu yarımadası her ne kadar dağlık olsada asya kıtasında en çok ormanın ve ormanlık alanın olduğu yerlerden biridir.asyadaki gelişmiş halklarla mesela ruslarla ve çinlilerle ittifak kurup onlara anadoludan asyadan ve doğu avrupadan toplanmış ağaç odunlarıyla gemiler yaptırılabilir.truva savaşı m.ö 1100 lü yıllarda yaşandı.ve o çağda bile ege denizini tamamen aşacak gemiler vardı.eğer truvalılar yani helenler ve yunanlılar böyle bir teknolojiye sahipse osmanlı haydi haydi daha fazlasını yapardı.senin dediğin gibi yapamasa bile asyanın teknolojide gelişmiş devletlerinden yardım alabilirdi.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

    >anadoludan asyadan ve doğu avrupadan toplanmış ağaç odunlarıyla gemiler yaptırılabilir.

    evet olabilir ama ittifak için para lazım

    parada o dönemlerde altın demek


    amerikada toprağı sıksan altın cıkıyor. adamlar boşuna superguc olmadı. doğal kaynak zengini her yönden. ingilizler dünyanın sahibiyken tutumadı elinde amerikayı. maliyet çok



    >ve o çağda bile ege denizini tamamen aşacak gemiler vardı

    ege denizini aşmak kolay, izmirden atinaya tahta tekneyle bile gidersin. multeciler şişme bot ile geçiyo egeyi akdeniz, okyanus öyle değil bi gidiyorsun 2 3 ay sürüyor amerikaya ulasman




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 29 Kasım 2023; 3:31:37 >
  • Kılıc savaslari olsa bizim millet suanki gazla 3 kıtayı biat ettirir
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    ulan hamza sen çok yaşa şaka bir yana bende senin gibi düşünüyorum.türk tarihi kılıçlı savaşlar ve imparatorluklarla dolu.asya hun türkleri avrupa hun türkleri selçuklular osmanlılar.bizim millet yerinde durmamış deli gibi savaşmış.amerika orduları kılıç savaşlarında yeniçerilere sipahilere falan çerez gibi gelir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 29 Kasım 2023; 8:2:50 >
  • Yav he he



    Çoğunuz askere gitmemek için kırk takla atıyorsunuz gelmişsiniz şöyle olursa ona biat ettiririz böyle olursa onu yeneriz. Az kafanızı kaldırında gerçek hayata dönün

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt

    kardeşim günümüzde askerlikte ve savaşlarda tüfek kullanıldığı için kimse askere gitmek istemiyor.türk ırkı tarih boyunca kılıcı iyi kullanmasıyla meşhur olmuştur.türk tarihinde kazanılan sayısız zaferin çok büyük oranda kazanılmasının sebebide budur.eğer tekrar kılıçla savaşılırsa türklerin yenemeyeceği ırk yok.belki japonlar zorlayabilir ama onlar bile baş edemez.biraz gerçeklere dönde tarih öğren.

  • mehdi yeryüzüne indi bile hatta forumda yazıyor
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

    "günümüzde askerlikte ve savaşlarda tüfek kullanıldığı için kimse askere gitmek istemiyor." ---> Şu söylediğine kendin inanıyorsan sana yanıt vermeme gerek yok. Hayatta başarılar dilerim.

  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

    Yahu yazıp yazıp sildim, yazıp yazıp sildim. Hak edilen cevabı versen ceza alıyorsun; cevap vermesen geri vites sanılıyor.



    Uzatma

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt

    sadece hakaret ve aşağılamayla laf düellosunu kazanabiliyorsan diyecek söz bulamıyorum.

  • crazyfriend712 kullanıcısına yanıt

    ne oldu la hadi cevap versene yemiyo değil mi? kılıç kılıca senide er meydanında görmek isteriz 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

    ne oldu la hadi cevap versene yemiyo değil mi? kılıç kılıca senide er meydanında görmek isteriz 

    19:00 gibi Mecidiyeköy'e gel bakayım görelim yiğitliğini

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    anlayana

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.