Şimdi Ara

Kickbox+Fitness

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın bir zamanda kickboxa baslıcam cok kilolu degilim hafif göbek var yas 18 vücut biraz toparlansın istiyorum kickbox yaparken aynı zamanda salonda agırlık calısması yapılırmı cok mu agır olur ? Bide kickboxa spor olsun diye gidicem oyle yükselme gibi bi hedefim yok müsabakalara cıkmadan antremanlara katılsam gereksiz mi olur yoksa yine de katkısı olur mu kickboxun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can1808 -- 13 Ağustos 2014; 1:56:34 >



  • up
  • Sadece antrenmanlara katılmakla öğrenirsin sadece hareketleri uygulayamazsin..Maçlarda tecrübe edinmiş olursun en azından , sonra disarda bir yerde kavga çıkarsa ve tecrübesiz olursan elin ayağın dolanır öyle diyeyim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can1808 C kullanıcısına yanıt
    tabiki katkısı olur aslında hocanla konuşup light kontak falan çıkabirsinde zararı olmaz
  • Hem spor olması, hem de özgüven açısından katkı sağlayacağını düşünüyorum. Disiplinli bir şekilde bir sene kickboks yapan insan, karşısındakine haldır huldur girişemese bile, en azından kendisini nasıl koruyacağını bilir. Ringe çıkman şart değil elbette, bu yüzden seni ring için zorlamayacak, amacını bilen ve buna saygı duyan bir salona gitmen en iyisi olur.

    Fitness'ın ağır gelmeyeceğini, aksine katkı sağlayacağını söyleyebilirim. Ben de yaklaşık 1-1,5 aydır boks yapıyorum, antremanda teknikleri uygulamanın yanında çeşitli hareketleri antreman başında veya sonunda uygulamaya çalışıyorum. İlk bir ay ağır gelebilir ancak bir süre sonra sorun kalmıyor. Gelişmeyi hissettikten sonra da mutlu oluyor insan zaten, yapabilirim diye güven geliyor.

    İyi bir beslenme programı+kickboks+fitness söylediğiniz amaçları kesinlikle taşıyor.
  • Bence ilk önce kick box a başla. Ben başladığım ilk ay zorlanmıştım bide fitness a gitsem ne olurdu halim bilmiyorum. İkinci ay fitness a başlarsan daha iyi olur
    diye düşünüyorum dostum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.