Şimdi Ara

Kendisini retrocu sana gözgüsüz ve paragözler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam DH ahalisi.

    Kendim de arada veya fırsat buldukça ( bu aralar eşimden fırsat buldukça kısmına döndü) bu işleri yapan birisi olarak gg veya sahibinden veya buradaki saçma sapan fiyatlı ilanları görünce deliresim geliyor. 50 TL etmeyen Sega MD cihazlara 200 TL isteyen saçma bir ilan gördüm az önce. Dedim nasıl bir iştir bu. Buna para ödeyen var mı bu kadar?

    Şahsen kendim 10-15 TL de sattığım standart NES kasetine 40-50 TL geçen adamları gördükçe o kasetleri kırasım geliyor. Arada eline nadir bir kaset geçer ise git EBAY de sat arkadaş. Türkiye de saçma sapan bir pazara döndü bu.

    Sahibinden.com a girin, kendini bilmezler çekme PSX oyununda 10 TL istiyor. Birisiyle tartışmışlığım bile var. Adam altı beyaz diye çakma oyunları orjinal fiyatıyla satışa çıkarmış. Dedim arkadaş onlar sahte. Yazmış sonra yok bunların altı beyaz, bunların hepsi orjinal diye pişkin pişkin. Yazdım yine orjinaller siyah diye yine aynı cevap, ben de kendi haline bıraktım.

    Allahtan bu adamların eline NES championship edition filan geçmiyor. Yoksa bu kendini bilmezler onunla taksim meydanını takas edecekler.

    Neyse sözün özü ben gerçekten sıkıldım bu fiyatları boşa şişiren gereksiz kişilerden.







  • Çoğu kişi de pahalı daha gerçekçidir ucuz olan dolandırıcıdır diye düşününce onlar is yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacak birşey yok. serbest piyasa. görmezden gel
  • Çok haklısınız sahibinde ne giriyorum kartuş veya konsol aramak için maşallah bulunmaz hint kumaşı sanki bir fiyat biçmişler görende Tr de tek onda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.