Şimdi Ara

Keenetic Maceram Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, hem sosyal medya üzerinden, hem forumlarda vs bu markayı ciddi anlamda abartıyorlar! Bir yakınım vesileyle Bizzat Ekstra Dsl modelini deneme şansım oldu. Kısa geçmeye çalışacağım. Yazılım evet ayrıntılı hoş ama yetersiz! 


    1 hafta içinde özelliklerin %60 ını kullandım, en son Türknet'e arıza kaydı verdim ama modem değişikliği yapınca sorunun modem de olduğunu anladım!


    Hızı kendi kendine 1 mgbit e düşürdü, restart ettim düzelmedi, en sonunda modemi sıfırladım sorun düzeldi ama bu sefer de telefona yüklediğim uygulama sapıttı sisteme girmedi defalarca denedim olmadı en sonunda pes ettim 6 7 saat sonra sorun kendi kendine düzeldi! Bu arada WiFi kopmaları'da oluyordu! 


    Modem de 5 ghz var dedik kullanmaya çalıştım ama İnternet hızım 100 mgbit olmasına rağmen 50 55 mgbit hız verdi!! Gerçek 5 ghz hızı için modemin dibinde olmak gerekiyor! 


    Demek ki 5 ghz özelliği böyle diye düşünürken Tp-link Archer vr 300 de aynı yerde 5 ghz yi denedim oha o da ne hızı 90 95 mgbit arasında verdi!!


    Ping, WiFi kapsama alanı, hızı herşey de farkı Tp-link Archer vr 300 de gördüm! Ben 5 ghz özelliğini doğru düzgün kullanmayacaksam neden 5 ghz özelliği olan modem alayım ki!!


    Arkadaşlar, Vallahi amacım kötülemek değil yaşadığımı yazıyorum. Yazılım konusunda iyi ama sıkıntılı!! Keenetic'in kendini geliştirmesi gerek!! 


    Abartı var, reklam var hemde bol miktarda. 


    Telegram grubunda bile sorun yazınca neden oradan yazıyorsun oluyor! Teknik desteğe demeliymişim! Bunu da yaşadım 😊 yani bir sorun var ise veya şüphe duyuyorsak yazar paylaşırız ki soruna çözüm bulalım değil mi!?


     

    Mesele haklı haksız olmak değil, yani bir şey var ise dile getirilmeli ki çözüm olsun. Sözüm meclisten dışarı ama Kullanıcıların çoğu bilmeden gaza gelip bu tarz cihazları alıyor ve özelliklerini ayrıntılı kullanmayı bilmeyen çok kişi var. İşte onlar da ben öyle bir şey görmedim, öyle değil diyebiliyorlar!! İşte o zaman yalancı durumuna düşüyorsun!! 


    Benim Keenetic maceram bitmiş durumdadır. Mesela WiFi de kullanıcılara hız sınırı koyma özelliği harikaydı ama sorunları beni şimdilik bu modem'den vazgeçirdi!!  


    İlerleyen zamanlarda tekrar Keenetic alırmıyım diye kendi kendime soruyorum, kesinlikle olabilir ama üzerinden 3-5 yıl geçmesi lazım ki hem yazılım konusunda hem kaliteli konusunda kendilerini geliştirebilsinler.


    Hem kendinize hemde alacağınız ürüne Dikkat edin. Sevgilerimle..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende sattım kurtuldum viva kullanıyordum, 5ghz menzil yan odada çekmiyor abartılıyor. Alan Alır tabi beni ilgilendirmez ancak daha belirgin bilinen markalar alınmalıdır.

  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt

    Şu an ne kullanıyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt

    Tp-link ax10 aldım menzil ve hız konusunda tatmin edici.

  • Bu modemin reklamcısı çok nedense. Aldanmamak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de aldım kullanıyorum. 100mbit internetim diğer odalarda da 80-90 mbit çıkıyor. Ben ayarlarından da gayet memnunum. Reklamcısı da değilim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.