Şimdi Ara

Kedi Femur kırık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, kedim perşembe günü ameliyat oldu ve şu sıralar hafif sendeleyerek yürüyebiliyor. Fakat maması ve suyunu hiç yemiyor içmiyor günde 1 öğün bile değil belki, ek olarak tüm vücudunda ufak ufak kasılmalar titremeler var. Ameliyatı gerçekleştiren doktor ile görüştüm, durumun normal olduğunu halen anestezinin etkisinde olduğunu ve ortalama 24 saat içerisinde titremelerin son bulacağını söyledi. Fakat ben bu konuda biraz tedirginim daha öncesinde bu tarz bir durum yaşamış, tecrübesi olan arkadaşlar var ise paylaşırsa çok mutlu olurum.



  • Veterinerinizin dediği gibi durum gayet normal.Sizin gibi kısırlaştırma operasyonu sonrasında bende aynı endişeleri yaşadım.Hatta belirli aralıklarla kusmada gerçekleşebilir.Dediği gibi 24 saat içerisinde kendisine gelecektir.Sizin yapmanız gereken belirli aralıklarla vücut sıcaklığını kontrol etmek.Sıcak tutun sadece yeterli olacaktır.
  • Kısırlaştırma ameliyatı sonrasinda ancak ertesi gun oglen mama yemisti bizimkide. eger sure 24 saati gecerse sorun var demektir dikkat edin. Hills'in bu durumlar icin urettigi bir yas mamasi var 85 gr'lik tam gida ismi aklima gelmiyor arastirirsaniz bulanilirsiniz. eger 24 saat sonunda yemezse ondan verin tavsiyeleri almistim aklinizda bulunsun sizinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-network -- 3 Mayıs 2015; 20:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.