Şimdi Ara

Kaza Yaptım fikirlerinize ihtiyacımm var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 gün önce kontrolsüz kavşakta taksi ile çarpıştım bana çaptıktan sonra bastı gitti ben de acemiliğimden ve o panikle devam ettim, elimde hiçbir kanıt olmadan kasko bu şartlarda masraf karşılar mı , karşılamaması durumunda masrafı ne olur sanayiye gidersem kaça mal edebilirim kısaca bilgilendirebilir misiniz, teşekkürler

     Kaza Yaptım fikirlerinize ihtiyacımm var







  • Kasko varsa karsilar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı yere gidip kazanın oluş şeklini tekrar uyarlayarak fotoğraf çekin .

    ZAten adam kaçmış yani yapacak bir şey yok kaskoya bildireceksiniz .
  • cevabınız için teşekkürler, elinde rapor olmadığı için kasko karşılamaz ve yüksek fiyat çıkarır, sanayiye gidersen 2 3000e yapar diyen oldu bu nedenle kararsız kaldım, sanırım doğrusu önce kaskoya gitmek
  • bianconero1903 B kullanıcısına yanıt
    Kaza yaptığınızı beyan edeceksiniz. Kasko bu durumda karşılar. Ama bir yıl sonra hem sigorta priminiz hem de kasko priminiz zam görecek. Sigortacınızla bir görüşün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 2 Haziran 2016; 21:08:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kasko zaten bunları karşılamak için var, taksici hatalı olup tutanak tutabilseydiniz onun trafik sigortası karşılayacaktı.
  • Mobeseleri araştırın ya da kavşak çevresindeki kamera olan işyeri vs araştırın bulursunuz aşırı karakterli arkadaşı . Aracınızı hiç sanayiye bulastirmayin iyi bir yetkili serviste orjinal parçalar ile cillop gibi yaptırın.

    Resimleri mutlaka elinizde tutun.
    Servis bilgilerine hangi parçaların değiştiğini kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaskoya bir dünya para ödemek bu günler için. sanayiye bulaşmadan, çarpan taksiyi bulamıyorsanız, aracıma vurdular şeklinde bir tutanakla kasko yapan sigortacınızla görüşün..
  • Araç kamerası alın en kısa zamanda. Eğer ön camda bir araç kamerası olsaydı şu an elinizde bir kanıt olurdu en azından.
  • Suçun kimde oldugunu düşünüyorsunuz.Suç büyük ihtimal karşı tarafta derseniz kamera kayıtlarını felan bulmaya bakın karşı tarafın sigortası karşılar.Yon onla ugraşamam derseniz kaskodan yaptırırsınız.Kaza yerine aracınızla tekrar gidin kasko şirketini arayın tabi seneye kasko fiyatı artar.

    Arabanızı sanayiye felan götürmeyin.Vereceginiz paraya yazık.Ya kamera görüntüsüne bakın yada kaskoyu arayın.Kasko bunun için var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alembizim

    Suçun kimde oldugunu düşünüyorsunuz.Suç büyük ihtimal karşı tarafta derseniz kamera kayıtlarını felan bulmaya bakın karşı tarafın sigortası karşılar.Yon onla ugraşamam derseniz kaskodan yaptırırsınız.Kaza yerine aracınızla tekrar gidin kasko şirketini arayın tabi seneye kasko fiyatı artar.

    Arabanızı sanayiye felan götürmeyin.Vereceginiz paraya yazık.Ya kamera görüntüsüne bakın yada kaskoyu arayın.Kasko bunun için var.

    hatanın karşı tarafta olduğunu düşünüyorum, önümde ışık olmadığ için sağdan gelen olmadığını gördükten sonra yavaşça geçmeye başladım ve burnu çıkardığım anda geldiğini gördüm daha önceden geldiğini görme şansım yok çünkü geldiği yer yokuş ve yokuşun sonuyla yani tepeyle benim aramda az bir mesafe var onu görmemle bana çarpması arasında 1 saniye bile yok, yokuştan gelenin yavaş gelmesi lazım çünkü onun da beni görme şansı yok benim yerimde yaya da olabilirdi ve ona çarpardı.. ama mobeseyle fln uğraşmaya da düşünmüyorum.
    buraya konu açmadan önce benzer konuları okudum az hasarlı kaza kaskoya ödetirsem bir sonraki sene indirimden yararlanamazmışım, bu durumda direk servise gidersem onun da de 8 10 gibi yüksek fiyat çıkarmasından korkuyorum
    yardım eden herkes tekrar çok sağolun ilk önce kaskoyla görüşmeyi düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconero1903 -- 3 Haziran 2016; 11:58:45 >




  • Kasko bunun için var. Verdiğiniz paranın karşılığını almis olacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geçmiş olsun, kasko masrafınızı karşılar.
  • bianconero1903 B kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer seneki indirimi geçin arabanız değer kaybedecek. Mobeseyle uğraşın. Karşı tarafın sigortası arabayı yaptırsın ve değer kaybı davası açın. Aracınızın kaybettiği değeri alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.
    Kasko varsa karşılar.
    Çevre deki mobese vs gibi kamera kayıtlarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
    Ayrıca araç içi kameranın ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle özel servise giderseniz 5000-6000 TL civarı fiyat tutar diye tahmin ediyorum
  • Geçmiş olsun sevgili kardeşim, kaskoyla görüştünüz.

    Siz bu aracı ileride satacaksınız ve yetkili servisin yüksek maliyetler çıkaracağından endişelisiniz. Bu noktada size tavsiyem, aracınızın onarımdan önceki halini bir çok fotoğrafla (sağdan, soldan, üstten, alttan kısacası durumu anlatabilecek kadar çok) kayıt altına alın. Bu araca ömür boyu binecek değilsiniz, satacağınız zaman canınız şimdikinden daha fazla sıkılmasın.

    Ciddi bir alıcı olduğunda, elinizdeki kayıtları gösterdiğinizde faturanın neden kabardığını anlaması açısından ve sizin dürüst bir insan olduğunuzdan şüphe kalmaması için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. En azından binici bir adam gelip alırsa sizin de kafanız olur, onun da.
  • keske taksici icin carpti kacti deseydin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.