Şimdi Ara

Kayıştan ses geliyor??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
103.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Wolverine

    Peki arkadaşlar, yarın serviste baktıracam. Daha yeni çıkardık aracı servisten, ctesi almıştım, bu vantilatör kayışıysa ve sıktırma işiyse bundan da para almazlar inşallah... Çünkü bakımdan çıktıktan sonra oldu bu meret...



    bakımdan sonra olduysa konuş böyle böyle de hakkını ara
  • Bugün işe giderken aracı çalıştırdığımda o ses hiç çıkmadı, özellikle de rölantide bekledim biraz ama duyulmadı, hatta gün içinde bikaç kez parkedip yeniden çalıştırmam gerekti aracı, yine de sesi duymayınca şimdilik servise gitmekten vazgeçtim.. Şu dişi ağrıyan insanların dişçiye gideceği gün diş ağrılarının geçmesi gibi bişey oldu bugün.. Bakalım tekrarlar mı o ses, tekrarlamazsa gitmeme de gerek olmaz..
  • bende yurtdışında yaşıyorum wv golf 3 2.8 i vr6 arabam var kayış gerdiricisi yani alternatör tendeur gitti yenisini aldım bi arkadaşla beraber taktık normalde benm arabanın alternatör kafası 7 dişli ama bozuldugundan dolayı eski sahibi tdı alternatörü takmış 6 dişli arabada da 5 dişli kayış var o parçayı değiştirdikten sonra 1 gün sürdüm bir sorun yoktu ondan sonra ilk çalıştırdıgımda rolantideyken arkadaşın dediği gibi bir ötme yapıyor kayışıyın gerginliği normal normalde 7 dişli olan kafalarda 5 dişli kayış var kayışın düz bi izada gitmemesinden olabilir mi ? bilgisi olan varsa cevapla sevinirim çok teşekkürler :)
  • aracım hyundai getz 1.5 vgt dizel. v kayışından sabah ilk çalıştığında ve motor soğukken tırrrrrrr diye ses geliyordu. tamirci arkadaşım gerginliğinde sorun yok. yoldaki tozlar su birikintileri vs arasına girince kayışın döndüğü kanalları doldurur ve gıcık gıcık ses yapar dedi. sonra çözüm olarak VD40 sıktı. rulmanların ön gözüne ve kasnağa da sıktı. hiçbir sorun kalmadı. ama sıktıktan sonra birikinti vs olmasın diye fırça yardımı ile pislikleri gözlerinden çıkardı. ne varsa eridi aktı gitti. hem kayışım hemde rulmanlar kasnaklar tertemiz oldu. hiç bir problem yaşamadım. eğer başka yere gitsen hemen değiştir derler en az 150 tl ni alırlar dedi. kayış ömrü ortalama 5 yıl. rulman ömrü ise gerginliğe bağlı olarak değişiyor.
  • Kayıstan ses geliyorsa oraya biraz yag damlat cok degl benimde oyle olmustu yag damlattm ses gıttı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracımda da benzer bir ses var sabahları soğukken ama. Sürtme sesine benzer ve ara ara gelen "vuuuuu" deyip zamanlı olarak gelip gidiyor. Fakat 10 dakika sonra ısındığında araç ses kalmıyor. Lpgye geçtikten bir süre sonra kesiliyor. Fikriniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.