Şimdi Ara

Kategori Engelleme Yok Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğim konuyu(Survivor..) popülerden vs engelleyebiliyorum da istediğim kategoriyi sanırım engelleyemiyorum. Varsa yolunu söyleyin yemin ediyorum gına geldi. Bıktırdılar bu nedir arkadaş başlayacam sınavınıza da ygsnize de lysnize de bilmemne hocayla öbürünün kavgasına da gece uykusuz ders çalışanlarınıza da tmcinize de sayısalınıza da. Ben lisede de ilkokulda da bu forumdaydım kaç mesaj attım sayılıdır. Susar abilerime bırakırdım ortamı. TEKNOLOJİ forumunda oturur teknoloji öğrenirdim. Bıktım boş muhabbetlerden 99luların 00'lara abilik taslamasından. 1 yaşla adam mı olunuyor benim üni sınıfımda hocamdan büyük sınıf arkadaşlarım vardı.

    Velhasılıkelam kategori engellenebiliyor mu? "Foruma Özel"e tıklayınca çıkmıyor. Engellenemiyorsa kitap aşkına biri getirsin şu özelliği.








  • Yanlış yere açtık bunu direkt konu dışına açmak lazımdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet basta ygs bolumu olmak uzere bircok bolumu engellemek istiyorum. Anasayfaya populer konularin bir daha gosterilmemek uzere kalkmasi icin bir kisim olmali!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler konularda bölüm engelleme seçeneği yok. Haber verelim olabilitesi nedir soralım;
  • Şimdi bir de oy vererek yeni popüler konu bölümü geldi. Orasını ben hiç sevmedim mesela kapatmak istiyorum fakat mümkün değil. Popüler konulardan da saçma konular orada beliriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.