Şimdi Ara

kaspersky 2010 yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şu anda kaspersky internet security lisanslı almayı düşünüyorum fakat internette araştırdım karşıma hep 2011 sürümü çıkıyor satın almak istediğimde. tercihim 2010un daha az kasması sebebiyle kaspersky internet securityin lisansını alacağım(3 kullanıcılı ve fiyat olarak max 80 90) bir yer biliyor musunuz? birde 1 yıllık lisans aldığım zaman kullandığım zaman 1 yıl süre başlıyor değil mi? şimdiden teşekkür ederim



  • Öncelikle şu konuda aydınlatayım. 2011 gayet stabil ve hızlı bir şekilde çalışıyor. (çalıştığım şirkette kullanıyoruz ki performans bakımından verim alabiliyoruz..) Diğer bir sorunuza gelince aldığınız tarihden itibaren başlayacaktır. Yani bugun aldıysanız seneye bugun biter..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Messie

    Öncelikle şu konuda aydınlatayım. 2011 gayet stabil ve hızlı bir şekilde çalışıyor. (çalıştığım şirkette kullanıyoruz ki performans bakımından verim alabiliyoruz..) Diğer bir sorunuza gelince aldığınız tarihden itibaren başlayacaktır. Yani bugun aldıysanız seneye bugun biter..

    çok sağolasın usta bugün bu mesajı yollarken aynı zamanda deneme için 2011in deneme sürümünü kurdum bilgisayarın açılma hızı eskiye göre baya fark etmişti o yüzden direk bir ön yargı oluşturdu bende ama sonradan bir iki oyun açınca 2010a göre oyun profilinin daha iyi çalıştığını gördüm, ve şu anda alıştım gibi sanırsam 2011 de karar kıldım ...




  • Tebrikler.. İyi kullanımlar
  • Uzun süre 2010 kullandıktan sonra 2011 e geçtim masaüstünü görme süremde dahil olmak üzere kasma sorunları baya azaldı 2011 çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.