Şimdi Ara

Kartal - Ugur Mumcu Mh. / Uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Uydunet'e gecmeyi dusunuyorum su aralar. Telekom'a bosyere kullanmadigim halde telefon faturasi odemek istemiyorum artik. Ancak nette yaptigim arastirmalara gore Uydunet'in performansı bolge bolge farklilik gosterebiliyor. Zannediyorum bolgedeki kullanici sayisi arttikca problemlerde artiyor (:

    Sorularim;

    - Acaba aramizda Ugur Mumcu Mh'den kimse var mi? Bu bolgede Uydunet'in performansi nasil acaba? Problemi olan?
    - Sadece internette gezinmek ve zaman zaman birseyler indirmek icin kullaniyorum neti ama aylik 1GB'tan fazla oluyor cogu zaman kullanimim. Uydunet'in kotali tarifeleri cok uygun degil. 1GB kota uzeri tek secenek 5GB ve bunun fiyatida 29 TL/aylik. Normalde TTNET'in 1Mbps tarifesini kullaniyorum. Acaba Uydunet'in llimitsiz 512Kbps hizi isimi gorur mu? TTNET ile ayni performansı alırım zannederim.

    Umarim ozellikle bolge ile ilgili cevap verebilecek birileri olur.

    Tesekkurler,







  • Ben uğur mumcuya çok yakın bir yerde oturuyorum ama bizim bulunduğumuz bölgede sanırım yokmuş kablo tv hattı o yüzden bağlayamıyorlarmış. Ama çalıştığım ofiste 2 kişi kullanıyor bölgelerindede kullanan var ve aşırı memnunlar. Fazla bir düşme hızı olcağını sanmıyorum hakkını vere vere kullanırsın .Bende kablo 512 kpbs'nin ttnet 1 mbitten iyi olduğunu düşünüyorum. 4mbitinin 8 den iyi olduğunu düşününce:)
  • quote:

    Ben uğur mumcuya çok yakın bir yerde oturuyorum ama bizim bulunduğumuz bölgede sanırım yokmuş kablo tv hattı o yüzden bağlayamıyorlarmış. Ama çalıştığım ofiste 2 kişi kullanıyor bölgelerindede kullanan var ve aşırı memnunlar. Fazla bir düşme hızı olcağını sanmıyorum hakkını vere vere kullanırsın . Bende kablo 512 kpbs'nin ttnet 1 mbitten iyi olduğunu düşünüyorum. 4mbitinin 8 den iyi olduğunu düşününce:)


    Bulundugum sitede var cok sukur (:
    Birde apartmanda var mi kimse diye arastirayim ben. Senin soyledigin arkadaslar nerede oturuyorlar?
  • avrupa yakası fatih beşiktaş vs :) ama aşırı şekilde memnunlar:) 4 mbitte 1 mb/sn download yapabilio ark :) hasta oldumda işte allahın dağında oturuyorum:) umarım istediğin gibi olur :)
  • mrb, ben de uğur mumcu'da oturuyorum ve ttnet ten bağlantı yönünden çok memnun olduğum halde sabit telefondan kurtulmak ve 12 TL lik kullan kadar öde tarifesine geçmek için uydunet düşünüyorum.

    Acaba siz uydunete geçtiniz mi? Bağlantınız nasıl? Kopmalar yaşıyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.