Şimdi Ara

Karın Kası Çalıştırma Programı Mutlaka Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
64.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SabroN

    Bu hareketlere bizim kanepe dayanmaz.

  • biraz önce yaptım hepsini. sanıyorum göbek eritmede birebir. hiç bu kadar çalışmamıştı karın kaslarım. ağrı girdi resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 23 Ağustos 2008; 6:15:18 >
  • How to get a six pack in 3minutesaratın
    3 haftada sonuç diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 23 Ağustos 2008; 6:40:30 >
  • Bu haraketler gobek eritmenizi saglamaz. Bu haraketler kaslari calistirip onlari gelistirmek icin. Bu haraketlerin ise yaramasini istiyorsaniz bu haraketlerin disinda kardiyo da yapmaniz gerekli. Kardiyo yapmadiginiz surece bu videodaki haraketler sadece karin kaslarinizi sisirir ama bu gozukmez cunku bu kaslarin ustu yagla kapli bir durumda olur. Unutmadan yaglar kasa donusmez. Yani kasli bir gorunum elde etmek icin oncelikle o bolge de yag olmamasi gerekli. Kardiyo olmadan bu haraketleri yaparsaniz gobeginiz eski halinden biraz daha buyuk olacaktir. Dokundugunuz zaman elinize az biraz kas gelecektir ancak bu disarsi tarafindan gorunmeyecektir. Onceden de dedigim gibi yaglar bu kaslarin ustunde oldugu icin gorunmesini engelliyor. Bu haraketlerin disinda kosu , bisiklet surme gibi temel kardiyo uygularsaniz o zaman hem yag yakarsiniz hem de karin kasi yapmis olursunuz.
  • quote:

    Bu haraketler gobek eritmenizi saglamaz. Bu haraketler kaslari calistirip onlari gelistirmek icin. Bu haraketlerin ise yaramasini istiyorsaniz bu haraketlerin disinda kardiyo da yapmaniz gerekli. Kardiyo yapmadiginiz surece bu videodaki haraketler sadece karin kaslarinizi sisirir ama bu gozukmez cunku bu kaslarin ustu yagla kapli bir durumda olur. Unutmadan yaglar kasa donusmez. Yani kasli bir gorunum elde etmek icin oncelikle o bolge de yag olmamasi gerekli. Kardiyo olmadan bu haraketleri yaparsaniz gobeginiz eski halinden biraz daha buyuk olacaktir. Dokundugunuz zaman elinize az biraz kas gelecektir ancak bu disarsi tarafindan gorunmeyecektir. Onceden de dedigim gibi yaglar bu kaslarin ustunde oldugu icin gorunmesini engelliyor. Bu haraketlerin disinda kosu , bisiklet surme gibi temel kardiyo uygularsaniz o zaman hem yag yakarsiniz hem de karin kasi yapmis olursunuz.

    3 dakka yalanmı
    quote:

    Orjinalden alıntı: redeha

    How to get a six pack in 3minutesaratın
    3 haftada sonuç diyor





  • @redeha
    Oncelikle nasil bir goruntu istedigine de bagli biraz. Body building calisanlar gibi karin kaslarim olsun istiyorsan gunde 3 dakika calisarak 3 hafta da o seviyeye ulasman imkansiz. Oyle olsa kimse spor salonlarina gidip agirlik calismazdi. Bu 6 dakika ya da senin bahsettigin 3 dakika videolarindaki haraketler ancak yagsiz karina sahip kisilerin isine yarar. Yagli olanlarin bu haraketlerden cok kardiyoya onem vermeleri gerekmektedir.
  • 55 kiloyum yani sadece bu hareketler yeter? gayette zayıfım
  • Kilo ile vucudun yagli olup olmadigi anlasilmaz. Kimisi 80 kilo olup kaslidir kimisi 80 kilo olup yaglidir. Bir eczaneye gidip vucudundaki yag oranini olcturebilirsin. Ama zayifim dedigine gore muhtemelen pek yagli degilsindir. Gormeden pek birsey soylemek mumkun degil.
  • kemiklerim sayılıyo desem
    karnımı ellediğimde direk ham kas geliyo
    sadece bu program olur yani?
  • Eger vucudun dedigin gibi yagsizsa zaten karin bolgesinde cok az bir kas gorunumu vardir. Bu haraketleri yaparsan o kaslar zamanla gelisip buyuyecektir ancak dedigim gibi vucut gelistirme ile ugrasan kisilerdeki kadar karin kasin olmasini bekleme. Bu haraketlerin yararlari SINIRLIDIR.
  • evde dura dura göbeğim şişti iyice kendimi hantal hissediyorum haftasonları bisiklet binmek en iyisi galiba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Tuna#

    Sadece 6 dk da

    yorumları alabilirsek bende yapıcam hergün

    http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE

    Güzel hort




  • hmm
  • windows bu yazılımın imzasını doğrulayamıyor.yinede çalıştırmak istiyormusunuz?
    -çalıştır
    -çalıştırma


    karinkasi.exe
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T

    Eger vucudun dedigin gibi yagsizsa zaten karin bolgesinde cok az bir kas gorunumu vardir. Bu haraketleri yaparsan o kaslar zamanla gelisip buyuyecektir ancak dedigim gibi vucut gelistirme ile ugrasan kisilerdeki kadar karin kasin olmasini bekleme. Bu haraketlerin yararlari SINIRLIDIR.

    Neden yapılmasın. Spartalıların döneminde VG salonlarımı vardı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Supremacy.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T

    Eger vucudun dedigin gibi yagsizsa zaten karin bolgesinde cok az bir kas gorunumu vardir. Bu haraketleri yaparsan o kaslar zamanla gelisip buyuyecektir ancak dedigim gibi vucut gelistirme ile ugrasan kisilerdeki kadar karin kasin olmasini bekleme. Bu haraketlerin yararlari SINIRLIDIR.

    Neden yapılmasın. Spartalıların döneminde VG salonlarımı vardı :)

    5 sene öncesinin Ban yemiş adamına cevap verdin ve konuyu hortlattın. Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.