Şimdi Ara

KANOLA YAĞI İLE DİZEL MOTOR ÇALIŞIRMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
9
Favori
24.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bountr

    Normal dizelin kokusu da kötü, çevreye verdiği zarar da 100 kat daha kötü. Çok da pis kokmuyordu benim egzos :D Artık kullanmıyorum zaten, boşuna çınlatmayın :)

    niye bıraktınız hocam. gayet verimliydi sizin sistem
  • university U kullanıcısına yanıt
    Daha az yakanı var şimdi, şirket arabası :)
  • Filtreleri tıkamasın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NamSalanAdam


    quote:

    Orijinalden alıntı: Midesizz

    Filtreleri tıkamasın ?

    Hocam tıkayan tıkamıştır siz keşke hortlatmasaydınız konuyu

    Bu tarz konular mühimdir bu sebepten güncel tutulmasında fayda var.
  • Bu konuyu bende ne zamandir merak ediyordum, mudavimler neler yapti, gelismeler var mi diye aklima gelip duruyordu, acikcasi benim hala aklimdan cikmadi şöyle temiz bir w123 yada w124 kasa dizel otomatik mercedes alip yag olayina girmek :) suan 97 model infiniti i30'um var, 3.0 lt 192 beygirlik canavar, tamamiyle konfor timsali, aracimdan cok memnunum, aradigim konfor rahatlik tam olarak bu :) ama yinede şu eski dizel mercedeslere yag olayi icimde uktedir, bu araclarda konforlu ve bu konforla baya baya ucuza yol almak var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eray Eneryoutube
    Araba çekilişi ► https://goo.gl/9GY1Pu Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz opele 6000 tl ye motor yaptım, hemde 1 ay olmadı... Sürekli soran kardeşlerimiz vardı astraya çılgınlıklar devam edecek mi diye. Bu video sanırım cevap niteliğinde oldu. Astraya deneylere devam arkadaşlar :)... Sosyal medya hesaplarım ; Şahsi Facebook► https://www.facebook.com/erayener Facebook Grubu ► https://www.facebook.com/groups/17451... Twitter ► https://twitter.com/otodestekcim İnstagram ► https://www.instagram.com/otodestekcim/ İş talepleri için ► otodestekcim@gmail.com Sevgiler , saygılar... Kendi Müziğim muhakkak izle ► https://goo.gl/KvBTR5 Müzik ►🔷🔷 🔷Underground Beat -HipHop (TELİFSİZ), YLY - Summer Vibes (w sumgirlx) [No Copyright] , We Are One - Vexento (No Copyright Music) , Gagnstar stance music Güzel, eğlenceli, komik bir video oldu. Bu işler hep yurt dışında vardı. Bende bu tarz içerikleri kendi el emeğimle türkçe konuşarak yapmaya çalışıyorum... Destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim...
    https://www.youtube.com/watch?v=npqw7Ard898
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.