Şimdi Ara

Kangal mı Pitbull mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • soru açık



  • up
  • Kangal tabiki. Pitbullu beslenebilecek bir köpek olarak görmüyorum. Yer uygunsa kangal derim. Daha küçük bir yerde beslenecekse Pitbullda olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kardelen G.

    Kangal tabiki. Pitbullu beslenebilecek bir köpek olarak görmüyorum. Yer uygunsa kangal derim. Daha küçük bir yerde beslenecekse Pitbullda olabilir.


    özellik olarak mı ev bakımından mı
  • tabii ki kangal.


    yavruları çok şirin oluyor.


    büyüyünce de çok asil duruyorlar.
  • Ceza almışsın ama okursan, ikiside değil. Kangalı herkez biliyor ama şehir hayatında olmuyor ya büyük bahçeli evin olacak yada bakmayacaksın yoksa hayvana eziyetten başka bişey yapmazsın. pitbull mevzusu zaten belli.
  • sorunun neresi açık anlamadım
    açık soru şu şekilde olmaz mı şu şekilde bi besleme ortamım var şu amaça düşünüyorum maddi durum olarak şu kadar harcayabilirim vs vs
    ama geniş bi yaşam alanı sunabileceksen kangal yoksa pittbul değil tabiki git huskye bak rota bak goldena falan bak işte
  • pitbulda nasıl yetiştirildiğine baglı aslnda yerıne gore uysal kopeklerdr tabı profesyonel eğitim gerekli bence pıtbul yerıne baska cınslere bakmakta fayda var.
  • Pitbulldan başka köpek kalmadı mı?
  • kopek rottweıler dır guclu akıllı sadık guzel gorunumlu bır kopek
  • Yazdığınız iki köpek asla mukayese edilemez..Biri ne kadar vahşi ve acımasız ise diğeri o kadar asil, ölümüne sadık ve şahsiyetli bir köpektir.Kangal asla yaşlılara ve çocuklara saldırmaz..Bu yazdığıma lütfen dikkat ediniz...Gazeteler melez sokak köpeklerini kangal diye ilan ediyorlar...KANGAL ASLA YAŞLI İNSANLARA VE ÇOCUKLARA SALDIRMAZ...Bu hayvaanın öyle bir özelliği var...Evdekileri kendi ailesini tanır...Çok candan arkadaş olur..Sadık olur....DAĞDA BAYIRDA KURTLA MÜCADELE EDEBİLEN KURTLARI KAÇIRAN KOVALAYAN BİR KÖPEKTİR...KURT BOYNUNA DİŞİNİ TAKAMASIN BOYNUNU PARÇALAMASIN DİYE ÇİVİLİ TASMA TAKARLAR..ÇOK GÜÇLÜ BİR HAYVANDIR...Şehir de tasma takılıp gezdirilecek hayvan değil..Özgür yaşamayı sever..Evin bahçesinde sınırları gezdirip göstereceksiniz..Beraber bir kaç tur atacaksınız...O sınırlardan içeri ondan habersiz bir insan yada hayvan giremez...KUSURSUZ BİR BEKÇİ KÖPEĞİDİR..Evinizi, bahçenizi, malınızı ve aile olarak sizleri düşmanlara karşı korur..Çok fazla eğitime gelmez...Çok sıkı eğitimden hoşlanmaz...Huyu suyu bizler gibidir...Saygılarımla..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Yazdığınız iki köpek asla mukayese edilemez..Biri ne kadar vahşi ve acımasız ise diğeri o kadar asil, ölümüne sadık ve şahsiyetli bir köpektir.Kangal asla yaşlılara ve çocuklara saldırmaz..Bu yazdığıma lütfen dikkat ediniz...Gazeteler melez sokak köpeklerini kangal diye ilan ediyorlar...KANGAL ASLA YAŞLI İNSANLARA VE ÇOCUKLARA SALDIRMAZ...Bu hayvaanın öyle bir özelliği var...Evdekileri kendi ailesini tanır...Çok candan arkadaş olur..Sadık olur....DAĞDA BAYIRDA KURTLA MÜCADELE EDEBİLEN KURTLARI KAÇIRAN KOVALAYAN BİR KÖPEKTİR...KURT BOYNUNA DİŞİNİ TAKAMASIN BOYNUNU PARÇALAMASIN DİYE ÇİVİLİ TASMA TAKARLAR..ÇOK GÜÇLÜ BİR HAYVANDIR...Şehir de tasma takılıp gezdirilecek hayvan değil..Özgür yaşamayı sever..Evin bahçesinde sınırları gezdirip göstereceksiniz..Beraber bir kaç tur atacaksınız...O sınırlardan içeri ondan habersiz bir insan yada hayvan giremez...KUSURSUZ BİR BEKÇİ KÖPEĞİDİR..Evinizi, bahçenizi, malınızı ve aile olarak sizleri düşmanlara karşı korur..Çok fazla eğitime gelmez...Çok sıkı eğitimden hoşlanmaz...Huyu suyu bizler gibidir...Saygılarımla..


    Hurafeleri bırakın lütfen yok kangal saldırmaz pitbull saldırır hepsi nasıl eğitildiklerine bağlı. Pitbull ülkemizde adı sizin gibi hurafeciler yüzünden kavgacı köpeğe çıktı buda köpekleri dövüştürmek isteyen apaçilerin pitbull sahibi olmak istemelerine sebebiyet veriyor. Zincirleme olarak pittbulların %90ı dengesiz saldırgan yetiştiriliyor. Sadece güçlü bir köpek hepsi bu bir teriyerin şımarıklığı sadece elinizde bir sıyrık oluştururken bir pittbulun şımarıklığı dikiş gerektirebilir. Bu yüzden (aslında her köpeğin) pitbullun köpek bakmayı bilen insanlar tarafından yetiştirilmesi gerekir. Bir kez olsun açında bir discovery channelda köpeklere fısıldayan adamı izleyin, bir televizyon programı olsada ordaki 10 tane pittbullu davranış olarak diğer köpeklerden ayıramazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timeless -- 28 Nisan 2011; 18:50:33 >




  • Ne kangalı pitbullamı karşılaştırıyon yuh derim git karsa kafkas kangalları var 5 tane pitbula bedel pitbulda görünümü agresif sadece kangal bizim memlekette kurtları parçalıyo sn neyin kafasını yaşıyon




  • Bence kangal alır.
  • Kangal alır
  • Bencede kangal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep Wound D kullanıcısına yanıt
    Elbette Kangal, ptibul Ada'm öldürüyor vahşi ve uyuz köpekler onlar
  •  Kangal mı Pitbull mu?
    10 Saniye bakınca alacağını anlıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.