Şimdi Ara

Kamera ve muzik kalitesi bakimindan en ustun telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • al bi iphone 5s , tak earpod kulaklığı ver sesi sona müzik kalitesi gör, kamerası s5ten g2 den eliteden z1 den falan iyidir z2yi test etmedim daha :) stabil de demişsin stabil tek telefon apple iPhone :)
  • z2 veya 5s

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia serisi yakisir kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philedelphia P kullanıcısına yanıt
    açıkcası en stabil telefon Iphone5 diyebilirim ama belirtmişsin ki IPhone istemiyorum, o yüzden buna yoğunlaşmadan direkt eliyoruz sanırım :)

    Ben neredeyse 6 aydır Galaxy S4 kullanıcıyım ve stabilliği konusunda şikayet edebileceğim hiçbir şeye rastlamadım. Ayrıca kamerası da gayet canlı ve güzel çekiyor, ve çekim hızı da iyi. Müzik konusunda da gayet memnunum, ses çıkışı cidden net, telefonla birlikte Audio Technica'nın CKS77 modeli kulaklığını alıp kullanıyorum ve sesleri bayağı tatminkar, ama telefon ile verilen kulaklık da gayet iyi, fakat CKS77 ayrı bir kategori bu kulaklığa göre... Yani iyi bir ses çipi var, sanırım WOLFSON.

    Başka telefonları kullansam karşılaştırmalı birşeyler söyleyebilirdim de, anca bu kadar. He bu arada, söylemeden edemeyeceğim, HTC'nin Beats Audio'lu serisinde -en son telefonlarından biriydi- telefon ile kulaklık öyle güzel bir ikili oluşturmuştuki -geçen sene mi neydi bir stantta dinlemiştim- o sesin tadı kulağımda kaldı açıkcası.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.