Şimdi Ara

Kafaüstü Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, en fazla 75 tl olan kafaüstü ve gerçekten sağlam bir kulaklık arıyorum.Sadece telefonda kullanacağım kablo boyu çok uzun olmayacak yani. 50 tl ye Philips Sh 3000 almıştım ancak çantama koyduğum sıralarda kablo hep dağılıyor ve kitapların altında eziliyordu. Temassızlık yapmaya başlamıştı artık ses de gelmiyor. Kablosu sağlam bi kulaklık olsun bir de yanımda nasıl taşıyabilirim? Kulakiçi kulaklıklar kulağımı kaşındırıyor yani huylanıyorum üstelik hangi ucu takarsam takayım kulağımda durmuyorlar ondan tercih etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sony mdr zx300. Ü önerebilirim,1 senedir kullanıyorum 75 TL. ye kadar alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim,maalesef 75 tl ye kadar olan kulaklıkların kablosu kötü o yüzden kitapların altına filan koyma ayrı gözde taşı derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncooo

    Sony mdr zx300. Ü önerebilirim,1 senedir kullanıyorum 75 TL. ye kadar alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim,maalesef 75 tl ye kadar olan kulaklıkların kablosu kötü o yüzden kitapların altına filan koyma ayrı gözde taşı derim.

    +1
    50 tl gibi fiyatlara bulabilirsin. Yada bütçeni biraz arttırıp zx600 bakabilirisn.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.