Şimdi Ara

Kablosuz internet bağlantısı ile 100 mbit hız alabiliyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • taydag kullanıcısına yanıt
    kadar ayarı gibi şeyleri kendinize göre yapmanız gerekiyor ayrıca her n veya ac li cihaz aynı performansı vermiyor bu ayarları yaparsanız alırsınız diye bir şey garanti edemem
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Superonline Fiber 50 Mbps paket kullanıyorum. Laptop ile internete bağlandığım için kablosuz olarak bağlanıyorum sürekli. Modem ile aramda fazlaca duvar ve mesafe var diyebilirim. Laptop kablosuz aygıtım 2.4 Ghz destekli sadece yani 5 Ghz özelliğini kullanamıyorum zaten olsa bile bu mesafeden çekmesi zor olurdu. Herneyse hız testim genellikle 40-46 Mbps olarak çıkar benim. Pek yeni sayılmaz laptop 2011 model ve kablosuz aygıtı da pek kaliteli değil.

    Ayar isterseniz eğer kablosuz kanal ayarı her zaman otomatiktedir.
    Mod Karma yani 80211b/g/n ve Bant Genişliği ise Otomatiktir yani 20/40 MHz.

    Ayrıca kablosuz aygıtınızın ayarlarına da bakın. Gelişmiş sekmesinden Preamble modunu Yeşil Alan olarak değiştirebilir, minimum güç tüketimini kapatabilir, Erişim Noktası Uyumluluk modunu Daha yüksek performans seçebilirsiniz. Bu ayarlar kablosuz güç ve performansınıza etki eder.

    Müşteri Hizmetlerinin kablosuzda maksimum budur demesi kadar saçma bir şey olamaz. Kablosuz performansı kablosuz aygıtınıza da bağlıdır. Eğer çok da iyi olmayan bir wifi aygıtınız varsa harici bir USB wifi adaptör ile eğer kaliteli bir aygıtsa daha yüksek hızlar almanız mümkün. Hem alırken dual özelliği olanları da seçebilirsiniz.

    Ayrıca kablosuz aygıtın sürücü güncellemeleri ve değişik sürücü modelleri de hızı değişik almanızı sağlayabiliyor. Yani aynı aygıtın farklı sürücüleri farklı hızlar sağlayabiliyor.

    Özetlemem gerekirse, Modemin ethernet ile bağlı olan hızından memnunsanız ve kablosuz bağlantı hızıyla ilgili modemin dibinden böyle düşük sonuçlar alıyorsanız bunun nedeni sahip olduğunuz cihazların kablosuz aygıtları olabilir.




  • Hg255s ile 140 mbit gördüm..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.