Şimdi Ara

Junipernaturalcare - vücut bakım ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Junipernaturalcare, yolculuğuna Mart 2022’de başladım. Kendimi bildim bileli ekstra hassas ve kuru bir cilde sahibim ve katı vücut yağı gibi hangi ürünü denediysem ya yapısı, ya kokusu ya da içeriği beni mutlu etmiyordu. Bundan dolayı, kendi vücut ürünlerimi yapmaya başladım. Covid kaynaklı 1.5 senedir yaşadığım koku kaybı süresince her gün aromaterapi yağları ile koku egzersizi yaptığım için kokuların geri gelmesinde aromaterapi yağlarının büyük faydası oldu. Kokusuzluk sayesinde bu zorlu süreci güzel bir şeye çevirmek için yurt dışından sertifikalı aromaterapi eğitimleri alıp IAOTH ve CTAA akrediteli Aromaterapist sertifikalarını aldıktan sonra Juniper’i kurdum:)


    Vücut bakım yağı gibi ürünler ile doğal vücut peelingi uygulayabilrsiniz.


    Biliyorum ki, benim gibi bir çok kadın kuru ve hassas ciltten şikayetçi.

    Egzema ve dermatit gibi cilt rahatsızlıklarına sahip olmak özgüven kırıcı olabiliyor. Reçeteli kremlerin çoğunun hoş olmayan kokulara ve yağlı yapılara sahip olduğunu göz önünde bulundurursak, ben bunun tam tersi hem cilde fayda sağlayan hem de güzel kokan ürünler ortaya çıkardım.



    İşte tam da bu yüzden, kadınlara kendilerini iyi hissettiren ve günlük yaşamlarında onlara yardımcı olan doğal vücut bakım ürünleri ile özgüvenlerini güçlendirmeye odaklanan bir cilt bakım markası yaratmak istedim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.