Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.027
Cevap
128
Favori
873.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten bu hastalığa sahip ve kadın gibi göğüslere sahip değilseniz sakın yağlı olduğu sarkık olduğu için bu ameliyatı olmayın. Bakın ciddiyim bu ameliyatı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Özellikle liv hospitaldaki işi tamamen ticarileştirmiş doktora olmayın.

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt

    ulan utanmıyorsunuz dimi feyk hesapla reklam yapıp milletin sağlığıyla oynamaya sizi sağlık bakanlığına şikayet edecem

  • SoonXL kullanıcısına yanıt

    Ben bunlarla savaşmaktan bıktım tepki vermemiştim siz vermişsiniz teşekkürler. Belli aralıklarla yeni açılmış hesaplar burda harun beyi uğursel bey'le karşılaştırıp, gerçekçi olsun diye uğursel bey'i "çok da gömmeden" harun beyi neden tercih ettiklerini anlatıyorlar. Hepsi de ayni üslupla, aynı dille. Harun beyin bu konuda öyle matah bir ünü yoktu, sadece o hesaplar yüzünden adı en çok anılanlardan biri oldu bu forumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 7 Nisan 2024; 20:24:47 >
  • SoonXL kullanıcısına yanıt

    Öncelikle bahsettiğiniz şey ' fake ' hesap ise fake değilim. İki doktor ile görüştüm ve randevu aldım . Buradan deneyimlerimi paylaştım. Yazdıklarımın içerisinde yalan yada hayal ürünü bişey yok. Zaten ameliyatta olmadım daha 1 ay var. Sadece ön görüşme ile ilgili bilgi paylaştım. Ameliyatı daha olmadığım için operasyonda hangisi daha iyi bilemem zaten. Diğer konuyada gelecek olursa ameliyat günü bile aldım. Eğer biraz karakterin varsa şikayet edicem demişsin , edersin.

  • yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt

    Deneyimlerimi paylaştım sadece bu kadar zoruna gittiğine göre diğer doktorla bi alakan var . Bende bin tane mesaj okudum doktorları savunanda var yerin dibine sokanda olumlu yada olumsuz hiçbiri beni rahatsız etmedi. Seni bu kadar rahatsız eden ne?

  • Loserman0340 L kullanıcısına yanıt

    Harun Çöloğlundan 9 mayıs'a aldım. Eğer operasyon için niyetiniz varsa kafanıza yatan doktorların hepsiyle iletişime geçip bizzat görüşün. Görüşmeden kafadaki soru işaretleri hep havada kalıyor.

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt
    Umarım başarılı geçer
  • Loserman0340 L kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim , umarım geçer bende tedirginim açıkçası

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt
    6 ay güneş görmemesi gerekiyor güneş görecekse de mutlaka güneş koruyucu krem sürmek şart, korseyi en az 6 hafta kullanacaksan bazen 8 haftayı da buluyor. İş hayatın biraz rahatsa sorun değil ama ilk bir ay uyumaktan tututunda korsenin iz yapması sırt üstü uyumak insanı zorluyor.
  • pendik05 kullanıcısına yanıt
    3-4 hafta yeterli biliyorum korseyi bide denize girebiliyorsun kreme sanmıyorum gerek var
  • pendik05 kullanıcısına yanıt

    Korse konusunda çok tedirginim asla sırt üstü uyuyamayan biriyim. Umarım alışabilirim:)

  • Loserman0340 L kullanıcısına yanıt

    Forumda 1 ay net üstüde duruma göre diye paylaşılıyor. Doktorumun asistanı 20 gün takmanızı isticez demiş ses kaydında bakalım nolacak

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt

    Sakin ol şampiyon. Harun beyin bi troll ekibi var, ya da belki kendisidir bilmiyorum. Daha once de birçok kişiden şikayet aldı burada bu durum. Burayı reklam panosu olarak kullanıyorlar. Onlardan biri değilsen sıkıntı yok. Ama ameliyat günü almışsın, ilginç sen de hiç tereddüt etmedin bunu öğrenince. Ameliyat günü aldığı doktorun böyle bir şey yaptığını öğrenen insan bi tedirgin olur, "Acaba yanıltıldım mı, yanlış doktor seçimi mi yaptım" diye. Önemli bir karar sonuçta. Sen direkt saldırıya geçiyorsun, beni Uğursel beye hizmet etmekle suçluyorsun, ilginç tavır yani :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 9 Nisan 2024; 18:43:19 >
  • e.faruk E kullanıcısına yanıt

    Hocam şu anki sonucunuz ne durumda, en çok yara izlerinin durumunu merak ediyorum, paylaşma imkanınız var mı?

  • Phantaso.e P kullanıcısına yanıt

    Kime ameliyat olmuştunuz hocam, gördüğüm en iyi sonuçlardan biri, geçmiş olsun

  • Arkadaşlar Uğursel Hoca Duygu Hastanesinden ayrılmış deniyor, nereye gittiği hakkında bilgisi olan var mı? Doktor sitelerinde hala Duygu Hastanesi görünüyor, güncellenmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 9 Nisan 2024; 18:57:52 >
  • yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt

    Çok araştırdığım ve bizzat ikisiylede görüştüğüm için tedirgin olduğum bi durum yok. Troll ekibi konusundada haklısın iki hocanında troll ekibi mevcut sanırım hepsi diğerine sallıyor. Seninde içinde olduğun troller yüzünden biz ameliyat olacak olanlar karar vermekte çok sorun yaşıyoruz maalesef . Aralıkta karar verdim ameliyat olmaya hangi doktorda olayım diye doktora karar verene kadar ücret neredeyse iki kat oldu.

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt

    Kanka niye durduk yere bana yönlendirdin ki sana yapılan suçlamayı :D Benden başka biri daha "reklam yapma" dedi sana, demek ki hissedilen bir şey var ortada. "Yanlış anlaşıldım amacım reklam degildi" dersin geçersin. Direkt saldırıya geçiyosun. Of yordun neyse sus cevap yazma bana allah aşkına :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 9 Nisan 2024; 22:35:41 >
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 16 yıldır bu konuyu ara ara açıp okuyordum ama hem maddi olarak hem de cesaretimi toplayamadığım için bir türlü ameliyat olamadım, geçen ay cesaretimi toplayıp Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi internet sitesinden Estetik Cerrahi bölümüne randevu aldım. Bayan bir doktora muayene oldum, Dr hanım ameliyatın yönteme göre ücretinin değişebileceğini en fazla 12 13 bin civarı tutacağı söyledi ben ameliyat olmak istiyorum dedim ve tetkikler yapıldı, hoca ameliyat için tarihin 5 6 ay ilerisi olabileceğini sıranın çok olduğunu söyledi, ben fark etmez dedim ve ertesi gün hastaneden arandım. Müsaitseniz yarın sabah hemen ameliyat edebiliriz bir boşluk oluştu dediler ve kabul ettim, sonuç olarak ameliyatımı oldum, toplamda 5800 hastaneye yatırdım + 500 TL de korse ücreti ödedim. Bugün ameliyatımın 5. günü şu an ki hali bile öncesine göre çok çok iyi. Yaz senelerdir en sevmediğim mevsimdi, tişört giydiğimde çok rahatsız edici bir görüntü oluyordu şu an korse ile bile gayet düzgün bir görüntü var. Paranız ve durumunuz varsa bu işin uzmanı hocalara gidin yoksa da devlet hastanelerine sorun araştırın her şey de para değil arkadaşlar. Umarım ameliyat olmayıp bekleyen arkadaşlarım da bir an önce ameliyat olup sağlığına kavuşur.





  • yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt

    :) komiksin hadi başka başka kapıya

  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.