Şimdi Ara

İzmir Alarm Güvenlik Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İzmir Alarm Güvenlik Firması

    Prosel ,Bilişim Teknolojileri alanında 14 yılı aşkın çeşitli bilişim alanlarında hizmet vererek tecrübeli ve profesyonel kadrosu ile bir marka haline gelmiştir.

    Dinamik ve sürekli gelişen yapısı ile Prosel şirketi Bilişim sektöründe günümüzün gerisinde kalmayarak yeniliklere entegre olan bir yapısı ile İzmir’de profesyonel bilişim hizmetleri vermektedir.Prosel Bilişim alanlarından öncü izmir web tasarım şirketlerinden bir tanesidir.

    Prosel şirketi güvenlik ve izmir alarm kurulumu, web tasarım ve yazılım ayrıca bilgisayar onarım ve teknik destek , hosting ve sunucu işlemleri, ayrıca Google arama motoru optimizasyon hizmeti de vermektedir.

    Prosel şirketi gerek bireysel gerek de kurumsal olarak özellikle izmir alarm kurulumu ve web tasarım alanlarında yüzlerce profesyonel işe imza atmış ve geniş bir müşteri portföyüne sahip köklü ve tecrübeli bir bilişim şirketi’dir.

    Prosel şirketinin genel vizyon görüşü Bilişim sektöründe müşterilerine kaliteli hizmet vererek sektörün öncü kuruluşlarından olmaktır.Genel şirket prensibi %100 müşteri memnuniyetidir.

    Prosel şirketinin misyonu; müşteriye günümüz teknolojisine uyumlu web,güvenlik sistemleri alanlarında hızlı ve kaliteli hizmet vererek en doğru ve ekonomik çözümleri müşterimize sunmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_king -- 16 Ekim 2014; 16:24:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.