Şimdi Ara

İzleyebilsek.Com / İnternetteki Sinema Salonunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gün geçmiyor ki internette mantar gibi biten film izleme siteleri hemen hemen hepsi bir birinin aynısı. Ancakİzleyebilsek.Com olarak siz sinema ve film severlere farklı bir yapıda ve reklamdan uzak aynı sinema salonu rahatlığında film izlemeyi vaadediyoruz.

    Birçok kategoride HD kalitesinde güncel ve vizyon filmlerle ve bunun yanında sinemaya ait tüm haberlerinde yer aldığı sadece film izlemenin dışında da haberleri de takip edebileceğiniz bir film sitesi İzleyebilsek.Com

    2011 yılından bu yana faaliyet gösteren sitemiz son dönemlerde hemen hemen hepsi birbirinin aynı olan film sitelerinden farklı olması için kolları sıvadık. Gerek kullandığımız sistemimizle, gereksede barındırdığımız kendimize özgü media playerimiz ile tamamen sizlerin rahatı ve keyifli bir şekilde film izlemeniz için çaba harcadık. Sağından solundan rahatsız edici hiç bir reklam bulundurmuyoruz.

    1) İzleyebilsek sitesinin sahibi kimlerdir?

    İzleyebilsek ekibi, internet üzerinden online film izlemeyi seven ama kendileri yapana kadar iyi bir film sitesi bulamamış bir grup arkadaştan oluşmaktadır.

    2) İzleyebilsek Neden Açıldı?

    Düşük kaliteli, güncel olmayan, 5-10 parta bölünmüş filmlerin olduğu, heryerinden reklam fışkıran sitelerden biz de sizin gibi bıktık. “Madem kimse güzel bir site açmıyor, o zaman biz açalım” dedik ve işe başladık. Aranılan filme tıklayıp sitede bulamamanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyoruz. Ziyaretçi çekmek için böyle basit yöntemler yerine, gösterime girmemiş filmlere YAKINDA şeklinde etiket geçiyoruz, vizyona girer girmez de sitemizde paylaşıyoruz.

    3) Neden İzleyebilsek’de film izlemeliyim?

    – İzleyebilsek ticari kaygılardan öte, keyif için açılmış bir internet sitesidir. Ziyaretçilerimizi rahatsız edebilecek her türlü reklam ve tanıtımdan uzak durmaya çalışıyoruz ki bu güne kadar da hiçbir reklam almadan geldik. İleriki günlerde de site masraflarını karşılayacak minumum düzeyde reklam politikamız sayesinde hem siz hem de biz daha rahat film izleyebileceğiz.

    – İzleyebilsek.Com'da her film minumum 720p kalitede, hızlı yüklemeye uygun ve tek part Hd şeklinde yüklenmektedir.

    – Adminlerimiz neredeyse günün 24 saati sitede online oldukları için her türlü istek ve sorunlarınıza hızlı cevap verebilmekteyiz.

    4) İzlemek istediğim bir film var ama sitenizde yok.

    Filmin ismini facebook sayfamız ya da sitemizin Film İstek bölümü üzerinden bize gönderin, en kısa sürede yükleyip size haber verelim.

    Ayrıca Android uygulamamızı da indirerek istediğiniz heryerden film izleme keyfini kensintisiz yaşayabilirsiniz. Uygulamamızı İndirmek İçin : Sinema Cepte Uygulaması

    Sitemizin Adresi : www.izleyebilsek.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.