Şimdi Ara

itunes uzmanlık sorusu..umarım cevabı vardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi itunes konusunda benim için uzmnalık olduğunu düşündüğüm bir sorum var.belki bilen arkadaşlar için kolaydır ama hiç bir fikrim olmadığı için sormak istedim umarım sonuç alırım..

    sorun şu ;

    şu anda laptopumda var olan itunes programının içeriğini hiç değiştirmeden (müzikleri uygulamaları videoları v.s. var olan tümünü) başka bir laptopa ama buraya dikkat(64 bit vista home premium sürümü) nasıl aktarabilirim..yani iphone'u diğer makineye taktığımda hiç bir şey silinmesin olduğu gibi bilgiler kalsın sanki hiç bir şey değişmemiş gibi...bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..çünkü tahmin edeceğiniz gibi onca albüm kapağı uygulamalar müzikler v.s. uzun bir zaman alır yeniden yapılandırmak.yada böyle bir şey imkansız bilemiyorum.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatlower -- 30 Temmuz 2009; 22:01:25 >







  • iTunes klasörünü taşısanız olur mu acaba?Ben de merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

    iTunes klasörünü taşısanız olur mu acaba?Ben de merak ettim.


    ilgin için sağolasın denedim ama olmadı..:(
  • Müziklerin, appların, videoların hepsinin bulunduğu klasörler var. Bu klasörleri genelde dosyaları sağ tıklatıp bulabilirsin. Bunları bir diğer bilgisayara aktar. Daha sonra itunes'u açıp dosyaları sırayla seçip (önce müzikler, sonra videolar, sonra applar vs) itunes un library kısmına sürükle, otomatik olarak ekleyecektir.
  • önce 64bit itunes kurulacak.
    sonra itunes klasörünü ayni yerine kopyalayacaksınız.
    sonra da müzik dosyalarınızın olduğu klasörü, itunes>preferences>advanced> kısmından doğru klasörü işaretleyip, taratacaksınız.
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim başlangıçta hiçbir fikrim yoktu fakat cevaplarınızla bir sonuca vardım.harika hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

    eski itunes klasörünü (c:\) kopyaladım daha sonra bütün müzikleri resimleri ve uygulamaları olduğu gibi yerleride not alarak kopyaladım.
    vistadaki sürücü ismi değişik olduğu için ilk önce itunes ile bunu üst bölümde bulunan düzenle ayarlar bölümünden (edit-preferences)klasör yolunu tekrar kopyaladığım yeri gösterdim.kopyalamış olduğum uygulama müzik resim yani her şeyi sürükle bırak ile bulundukları yerden itunes içine aktardım ve ne kapak resmi ne uygulama nede resimleri yeniden yükleme ile uğraştım hepsini tanıdı sync sırasında.ve hatta daha fazla müzik dosyası olu nasıl oldu anlamadım ama oldu :)...kısacası sorun halloldu yardımlar için tekrar teşekkürler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.