Şimdi Ara

İTÜ HAZIRLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İtü hazırlık zor diyorlar tabiiki zordur muafiyet sınavı için önerileri olacak olanları yada hazırlık okurken ne yapmak gerekli nerden çalışmak lazım kaynak olarak önerisi olanları bu başlık altına bekliyorum teşekkürler..



  • Bende meraktayim up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orda üst sınıflara sorar öğreniriz dert etmeyin bunları..
  • Arkadaşlar, temmuz sınavında ancak hazırlığı geçmiş biri olarak söylüyorum, eylül sınavına asılın. genelde diğerlerine göre daha rahat oluyo bu sınav. lys'de çok çalıştım ilk yıl saliim demeyin benim gibi. yoksa hazırlık adamı üzüyo.

    sınavın ilk aşamadaki restate ve reading bölümü için sınav taktiğine göre çözmek lazım. yoksa ben readingi anliyim sonra çözeyim deyince zaten zaman yetmiyo. dil akademisinin sayfasındaki materyallere fikir vermesi açısından bir bakın.

    http://istdilakademisi.com/itu-proficiency-materyal-ofisi.html

    hepinize itü hayırlı olsun. kolay gelsin!




  • Hazirlik zor falan degil ort bi and lisesinde 80+ alan biri ocak profunu rahat gecer.listening ve writing i zaten derslerde ogreniyorsunuz.
    calisacak kaynak ariyorsaniz da mavi kitap var onu alin cozun yaparsiniz.
    bazi arklarin hem ingleri yerlerde surunuyor ustune caba da gostermiyolar sonra 2 sene profu veremiyorlar dogal olarak.
    Yani ingsi fena olmayan biri icin abartilacak bir tarafi yok diger arklar da dizini kirip mavi kitabi cozecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de haziranda geçtim, hazırlık odtü kadar zor değil, accık ders çalışırsanız, dersleri dinlerseniz çok rahat olmasa da geçilebilir, mavi kitap var, okulun içinde satılıyor, onu çözün, ben de geçemem sanıyordum da barajı rahat geçmişim, ben de anlamadım ama hiç çalışmazsanız zor arkadaşlar, arada çalışırsanız rahat geçersiniz, çalışma dediğim de haftada 2-3 saat, çalışın onu da yani artık, full yatış olmaz zaten, onun haricinde hazırlık çok rahat, gezin tozun bol bol




  • ben de hazırlığın çok basit olduğunu duymuştum. Biri birini tutmuyor
  • Ne zoru ya ?

    Sınavları ne kadar kolay ingilizcede adamların

    Çoktan seçmeli bi' de writing var

    Benim arkadaşlar yatarak geçti
  • Herkes te yatarak geçiyo zaten bu nasıl iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ya. Millet yardımcı olacağına hava atıyo. Arkadaşlar İTÜ'nün hazırlığı zordur üzer adamı. İyi plan yapıp sağlam çalışmak lazım. Kelime ve gramer olayında eksiğiniz varsa omnları bi halledip öyle writing, readingi restate çalışın. Kurs olayı işi kolaylaştırabilir. Dil Akademisine gittim Temmuz sınavı için tavsiye ederim. Sistem tamamen bizim okula yönelik. Savaş hoca çok yardımcı oluyo. Herkese kolay gelsin.
  • Valla hiç de öyle denilen gibi kolay değil hazırlık. Ben 2 yıldır uğraşanlar tanıyorum. Eğer kendi çalışacaksan kelime bi de grameri halletmeye çalış önce. Grammar in use ya da ELS kitabını kullanabilirsin gramer ve kelime için. Profla ilgili olarak Mavi kitap fena değil ama az, dil akademisinin worksheetleri, writing kalıpları falan var onları da bulmaya çalış. Sitesindeki kaynaklar da işe yarar:http://istdilakademisi.com/itu-proficiency-materyal-ofisi.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunon -- 18 Ağustos 2014; 14:48:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.