Şimdi Ara

It gişedeki yolculuğuna hızlı başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • It gişedeki yolculuğuna hızlı başladı  
    Korku ve fantastik edebiyatın ustalarından Stephen King'in sevilen eserinden sinemaya uyarlanan It (O), geçtiğimiz cuma günü ABD'de gösterime girdi. Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan ve etkili tanıtım kampanyası ile daha da fazla sinemaseverin ilgisini çekmeyi başaran It, gişedeki ilk hafta sonunda büyük bir başarıya imza attı.
     
    Cuma günü sonunda 51 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan It'in gişedeki ilk hafta sonunu 103 milyon dolar hasılat ile kapatması bekleniyor. En iyimser analistlerin bile tahminlerinin üzerine çıkan film, gişedeki ilk hafta sonunda beklentilerin çok üzerinde bir performans sergiledi.
     
    Kısa süre öncesine kadar filmin ilk hafta sonunda yaklaşık 50 milyon dolar hasılat elde etmesi öngörülüyordu. Eleştirmenlerden gelen olumlu yorumların ardından bu tahminler 65 milyon dolar civarına kadar çıktı, ancak kimse filmin 100 milyon dolar barajını aşacağını tahmin bile etmiyordu.
     
    Ayrıca Bkz.Deadpool'lu X-Force filmi için hazırlıklara başlandı
    Küçük çocukların bir bir kaybolduğu küçük bir kasabada geçen It, Pennywise adlı ürkütücü bir palyaçodan kaçmaya çalışan yedi çocuğun hikayesini anlatıyor. Şekil değiştirip bir palyaçonun kılığına giren bu canavardan kurtulmak isteyen çocuklar, Pennywise'dan kurtulmak için birlik olmaz zorunda kalacak.

    It'in yönetmenliğini Mama filmi ile adını duyuran Andrés Muschietti üstleniyor. Başrollerinde Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff ve Chosen Jacobs'ı izleyeceğimiz film, Türkiye'de 15 Eylül'de vizyona girecek.








  • Başlık okuyunca efsane "it gişedeki yolculuğuna hızlı başladı" :))

  • Şu palyaçolar çok rahatsız edici

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin o kadar çok etkili olmadığını düşünüyorum.
    IMDb Top 1000 voters :95........5.9

  • hocam birisi anlatabilir mi bu it(o) dedikleri canavar mı insan mı nedir?
  • O kadar haberini yaptılar ki bilmeyende merak edip izleyecek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

    Şu palyaçolar çok rahatsız edici

    Çünkü palyacolarin yüzlerinde ki makyaj sayesinde onların duygu durumlarını anlayamıyoruz. Yani tehdit mi yoksa degilmi değerlendirmesi yapabilmemiz icin yeterli veri gelmediği için beynimiz huzursuz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir hile var, hani fener tutuyorlar ya, bir gün gece vakti evinize girerken apartmanda elektrikler kesikse sadece cep telefonunuzun ekranıyla aydınlatmaya çalışın. Filmlerdeki devasa fenerlerin aydınlattığı kadar aydınlatıyor. Sonra da flaşı açın, heryer aydınlanıyor.

  • Çocukluğumun korkulu rüyası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektrontan

    Şöyle bir hile var, hani fener tutuyorlar ya, bir gün gece vakti evinize girerken apartmanda elektrikler kesikse sadece cep telefonunuzun ekranıyla aydınlatmaya çalışın. Filmlerdeki devasa fenerlerin aydınlattığı kadar aydınlatıyor. Sonra da flaşı açın, heryer aydınlanıyor.

    Bulundugun mekanin boyutuna gore degisir. Trekking yaparken en tepe noktada magra var yanina fener al gezersin dediler. Cep telefonu canavar gibi aydinlatiyor yeter dedim. Magraya girdim ve cep telefonunun fenerini actim, sanki hic acmamisim gibi heryer kapkaranlikdi. Tipis tipis geri cikmak zorunda kaldim. Bizim evler koridorlar ufak, duvardan geri yansiyan fener isigi heryeri aydinlatmaya yetiyor. Buyuk amerikan evlerinde nasil oluyor, onu gormek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stephen king'in 1986 yılında yayınlanmış en uzun ve kanlı kitabı olarak tanımlanabilecek romanı. roman, derry isimli kentte yaşayan 7 çocuğun 27 yıllık iki farklı zaman aralığında yaşadığı olayları anlatır. kendilerine kaybedenler klübü ismini takan bu çocuklar, zamanla kasabalarında işlenen ve bir türlü çözülemeyen korkunç çocuk cinayetlerinin ve kaybolmalarının sorumlusunun "it" olarak tanımladıkları korkunç canavarın işlediğini keşfederler. bu yaratık her 27 yılda bir ortaya çıktığında ve tekrar uykuya daldığında şehirde çocuk cinayetleri dışında da birçok felakete yol açar.

    spoiler içerir :https://eksisozluk.com/entry/18987522




  • çoluk çocuk korkusundan prim kazanıyorlar :D

  • hatırladığım kadarıyla kitaptaki palyaço tipi fotoğraftaki palyaçoya uyuşmuyor. tırt bir film olur

    kitabı da tırttı ve çok gereksiz ayrıntılar vardı. korkutmak adına hiçbir şey yoktu kitabında. filmdeki jumpscare olayları dışında korkunç bir şey olmayacağını düşünüyorum. jumpscarede korkmak insan doğasında var yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 12 Eylül 2017; 21:9:34 >
  • daha ilk günden cuma gününe aldık biletimizi

    film efsane olcak bence
  • İt mi? İt ne arar la gişede?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep virgül.
  • Güzel film tavsiye ederim özellikle IMAX ile izleyin.
  • öncelikle deli gibi korkmak isteyen falan varsa uzak dursun kesinlikle. bazı jumpscare tarzı sahneler dışında korkmadım bol gerilim vardı sahneler insanı icine alıyo resmen koltuga yapışmış buluyodum kendimi. cocuklar eğlenceliydi herşeyi yerindeydi kötü karakterde cok iyiydi bence sadece biraz az gözüktü sahnesi azdı sanki ama cıktığındada tam cıkıyodu atmosferi falan cok iyiydi birkaç kez daha izliyicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.