Şimdi Ara

istanbul-ordu rota ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nasip olursa bu bayramda istanbuldan orduya gitmeyi düşünüyorum acaba nasıl bir güzargahı takip etmeyelim? daha önce hiç bu kadar uzun yolculuk yapmamıştım sadece düzceye gitmiştim o yüzden yolları fazla bilmiyorum navigasyon işe yarar mı acaba ? yollar çoğu otoban mı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar


    not:A
    raba 201
    1 model opel astra otomatik dizel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıt -- 11 Ekim 2011; 0:08:13 >



  • Kısaca yazayım Google maps yazıyorsun Türkiye yol tarifi al yazan yere Gideceğin yeri yazıyorsun sana hatasız tarif ediyor.
    İ
  • Hocam, İstanbul'dan Bolu'ya kadar zaten otoban. Gerede civarlarına geldikten sonra ya da Bolu tünelini geçtikten sonra diyeyim, gözün tabelalarda olsun Samsun yazan yerden çık. Samsun'u sürekli takip et. Samsun'da zaten Karadeniz sahil yoluna girmiş olacaksın, sonrasında istemesen de yol seni Ordu'ya götürecektir Neredeyse kötü yol kalmadı, eskiden Çakallı Çorum vs biraz tehlikeli sayılabilirdi ama artık yollar neredeyse hep duble yol. İlk defa gideceksen, dikkatli olmanda yarar var. Hayırlı yolculuklar dilerim
  • Bolu Çerkeş Samsun Ordu güzergahını takip et.Tavsiye orduda ana yolda trafik ışığı çoktur çok dur kalk olur özellikle ünyede arkadan çarpılma meşhurdur temkinli fren yapılmalı,yol da standarda göre daha dardır şerit bazında.
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar yani direk samsun yolunu takip edicem galiba
  • up
  • gerede den çıkıp samsun yoluna devam.Bu yolda tabelalara özellikle dikkat et.110 km hız limiti diyip gidersen aradaki 70 lik limitlerde aynen cezayı yersin.Aynı durum samsunda da geçerli.
    Samsundan sonra yol seni 2 saatte orduya götürür.

    yaklaşık katedeceğin km 1000,hatta biraz daha fazladır istanbuldaki yerine bağlı olarak.Ona göre hazırlıklı git:)
  • bir ek daha.Yaklasık varış saatini akşam saatlerine getirmemeye çalış.Ünyede karadeniz sahil yolu tek gidiş tek gelişe döner.Orada trafik oluşur her daim.
    Daha sakin saatlerde geçersen oradan problem olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pascuu

    gerede den çıkıp samsun yoluna devam.Bu yolda tabelalara özellikle dikkat et.110 km hız limiti diyip gidersen aradaki 70 lik limitlerde aynen cezayı yersin.Aynı durum samsunda da geçerli.
    Samsundan sonra yol seni 2 saatte orduya götürür.

    yaklaşık katedeceğin km 1000,hatta biraz daha fazladır istanbuldaki yerine bağlı olarak.Ona göre hazırlıklı git:)


    çok teşekkürler aradığımda buydu nerde ne cıkacağını bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nighteen

    Bolu Çerkeş Samsun Ordu güzergahını takip et.Tavsiye orduda ana yolda trafik ışığı çoktur çok dur kalk olur özellikle ünyede arkadan çarpılma meşhurdur temkinli fren yapılmalı,yol da standarda göre daha dardır şerit bazında.


    Ünye sahilinin bozulmaması için sahilden duble yol yapılmasına izin vermedi bunun yerine ünyenin arka tarfından çevre yolu yapılıyor bu yolda 2012 sonu gibi bitecek biliyorum. sahil yolu şehiriçi yolu olduğundan dolayı trafik çok fazla yoğunlaşabiliyor bu da tabi ister istemez küçük kazlara sebep veriyor. çevre yolu bittiğinde trafik çok rahatlayacak.ünyede arkadan çarpılma meşhurdur bir şey de yok arkadaş biraz abartmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahlep -- 11 Ekim 2011; 10:08:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.