Şimdi Ara

İstanbul Köpek Gezdirme Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En yakın dostlarımız olan köpeklerimiz gün içerisinde biriktirdikleri enerjilerini harcama ihtiyacı hissederler ve günde en az 1 kere ideal olarak 2 kere çıkarılıp gezdirilmeleri gerekmektedir.

    Tüm gün dört duvar arasında kalıp enerjilerini harcayamadıklarında, yaşadıkları sıkıntıyı dikkat çekebilmek için eşyaları kırıp dökerler, eğer yavruysalar koltuğu, masayı, iskemleleri, kapı köşelerini veya sehpaları kemirirler. Dışarıdan gelecek her türlü sese karşı komşularınızın pek de hoşnut olmayacağı tepkiler gösterirler. Huysuzlaşıp sürekli havlıyabilirler. Bunlar tabiki hepimizin istemediği durumlar.Dostumuz için yürüyüş yapamamak, biriken enerjiyi harcıyamamak ve sosyalleşememek büyük sıkıntı verir.Gün içinde belirli bir mesafeyi katedememek başka sorunlara da yol açabilir. Sindirim sistemi sorunları bundan kaynaklanabilir. Sindirim sisteminde sorun yaşayan dostumuzun kendine duyduğu güveni ve mutluluğu azalır. Bu durum başka davranış sorunlarını beraberinde getirir.Köpeğimiz depresyona girebilir.

    Bizim hizmetimiz gün içinde biriktirdiği enerjisini sağlıklı bir şekilde harcayabilmesine yardımcı olmak üzere, sizin belirleyeceğiniz alanlarda ve saatlerdeki rutin yürüyüşlerde ona eşlik edebilmektir.

    Köpeğinizin evinizden alındıktan sonra tekrar eve teslim edileceği 1 saatlik zaman dilimi içerisinde tuvalet ihtiyacını gidermesini, günlük gezintisini çeşitli oyunlarla sosyalleşerek daha keyifli bir hale getirmeyi hedefliyoruz.Bu sayede kopeğimiz evine mutlu ve enerjisini harcamış olarak daha sakin bi şekilde dönecektir buda potansiyel sorunların önüne geçer.Günümüzde iş hayatının temposu ve zaman darlığı yüzünden köpeklerimize zaman ayırmakta zorlanıyoruz işte bu problemi ortadan kaldırmak için hizmetinizdeyiz.

    Köpeğiniz hafta içleri belirlenen saatde evinizden alınıp 1 saatlik periyotta gezdirilir tuvalet ihtiyacı giderilir ve tekrar evine bırakılır.

    1 Saatlik gezdirme bedeli : 20 TL 'dir

    Köpek Gezdirme Hizmetleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.