Şimdi Ara

İstanbul Kartal Civarı oto expertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    Ankara'dan gelip bi araç için oto expertiz yaptıracağım fakat bölgenin çok yabancısıyım. Kartal çevresinde güvenili expertiz yapan yerler nerelerdir? Teşekkürler



  • kartal köprünün orda yeni açılmış bir yer var ... nasıldır bilemem.. ismini hatırlayamadım ama dış tabelası sarı renkti...
    istersen bir dene.

    e-5 den kadıköy-pendik yönünde kartal köprüsünü geçince sağda yan yolda
  • e5 kenarında yeni açılan biyer görmüştüm kartalda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalda sanayi sitesi var zaten.Orada bir çok ustaya gösterebilirsin.Yüzlerce usta bulabilirsin.Sanayinin girişinde honda yıldırım otomotivde ali usta var ben hep ona götürürüm araç alacağım zaman çevremdekileride oraya götürürüm hiç bir sıkıntı çıkmadı.
  • Hocam Kartal oto sanayi sitesin de oto 98 var. Hem çok düzgün insanlar hem de çok misafirperverler tavsiye ederim . Şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplar için
  • güvenilir expertix diye bişey yoktur hocam.
  • İstanbul ve güvenilir ekspertiz zor hocam, tabiki istisnalar olur ancak genelde İstanbul'da temiz araç zor bulunur illaki alıcam diyorsanız ilk önce kaportacıya gösterin sonra motorcuya en son ekspertize çünkü dit dit 50-100 liralık boya cihazıyla ne kadar iyi iş yapılabilirki işte durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size tavsiyem baktığınız araç hangi marka ise özel servis veya yetkili servisine gösterin.

    piyasada expertiz pazarı oluştu ama bana göre bir balondan ibaret.

    iki örnek anlatayım,

    1. benim yaşadığım olay;

    2012 yılında 2005 model bir audi a3 aracı her zaman gittiğim vw özel servisine gösterdim, incelemeyi yapan arkadaş "abi aracın gösterge paneli (kadranların olduğu kısım)

    hata kodu oluşturuyor, büyük ihtimal tamir görmüş ileride yine bozulabilir sıfırının fiyatı 3000 tl" deyince, Allah razı olsun dedim ve satıcı arkadaşa yol verdim.

    Servise sorduğumda bu tarz hata kodlarının sadece VAG grubunun arıza tehşiş cihazında gözüktüğünü söyledi.

    2. olay;

    bir arkadaş geçenlerde alacağı megane2 aracı bu expertiz yapan firmaların birine gösterdikten sonra "sorunsuz" olarak satın aldı ama ertesi sabah elinde patladı.

    sıcak iken sorunsuz çalışan 1.6 benzinli motor sabah soğuk çalıştırmada ısınıncaya kadar tekleyerek çalışıyordu. renault servisine götürdüğünde aracın teklemesi geçmişti

    ama expertiz firmasında görülmeyen egzantirik açı kaydırıcı modülü hatası servis bilgisayarında hatalı gözüküyordu. (parça fiyatı 1000 tl nin üstünde idi)

    uzun lafın kısası bu expertizciler resmen para tuzağı marka modele göre kronik problemlerin hiç birine vakıf değiller ve ellerinde sadece her markaya bağlanabilen kısıtlı

    özellikli obd cihazları var. derdiniz boya kalınlığını ölçtürmekse o alet zaten çoğu özel serviste de mevcut, zaten şikayetvar.com a baktığınız da bu tip firmalar

    hakkında yığınla mağduriyet şikayeti var, hem alıcı hem satıcılar tarafından




  • Kartal E-5 yan yolda eski Doğuş Otomotiv yanında ''Autotam'' Gülsuyu Köprüsünün orada Skoda-Aykan Otomotiv yanında ''OtoEkspertiz'' var. Bir çok markanın yetkili servisleri artık ekspertiz yapmıyor. Yetkili serviste eksprtiz istersen önce telefonla arayıp öyle gidin.
  • verilen paraya yazık o raporun boş a4 kadar bile değeri ve bağlayacı tarafı yok. final otomotiv de öyle araç satıyodu 40 bin tl hasar kayıtlı ama expertix raporunda değişen boya yok gibi.
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    Ustaya mı götürelim doğrudan?
  • hocam ben alırken önce tanıdık kaportacı sonra da motor ustama götürüyorum. şimdiye kadar bi sıkıntı çıkmadı ama öyle pahalı arabalara gücümüz yetmiyo belki 100 bin filan versem bende yetkili servise sokarım bakım için zaten bi sıkıntısı varsa servis bakım sonrası size nelerin değişmesi gerektiğini nelerin sorunlu olduğunu belirtiyo, astra j aldım en son bu dediğim şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.