Şimdi Ara

İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş. MAĞDURİYETİ (BU FİRMAYA YAKLAŞMAYIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim ağzım yandı bu saçma sapan firmadan siz siz olun kırık iğne dahi almayın istanbul bilişimden.

    www.istanbulbilisim.com.tr adresinden “1 adet HP ProBook 440 G2 J5P08UT Notebook” satın alınmıştır.

    SİPARİŞ No: 1864301

    Satın almış olduğum ürünün; daha önceden açılmış ve vidaları ile oynandığı resimlerde görülmektedir.

    Ürünün yanında verilmesi gereken orijinal “Hp adaptörü” dahi bulunmamaktadır. Ürünün yanında s-link markası altında bir adaptör gönderilmiştir.

    Bir çok kez İstanbul Bilişim A.Ş ile görüşüp sorunu çözmeye çalıştık ancak ürünü kesinlikle iade alamayacaklarını istediğimiz yere de başvuru yapabileceğimizi büyük bir pişkinlikle bana aktardılar.

    Şikayet var sitesine şikayetimide aktardım aynı zamanda avukatlarımız yasal süreçlerimizi başlattılar bundan sonraki süreçte artık mahkemede görüşeceğiz...

     İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş. MAĞDURİYETİ (BU FİRMAYA YAKLAŞMAYIN)


     İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş. MAĞDURİYETİ (BU FİRMAYA YAKLAŞMAYIN)


     İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş. MAĞDURİYETİ (BU FİRMAYA YAKLAŞMAYIN)







  • Böyle vurdum duymaz olurlar ise, daha çok iş yapacaklarını zannederler.
  • Ayrıca almış olduğunuz ürünün Türkiye'de satışı yok. HP parça sağlayabiliyor ise ancak bir 1 yıl garanti verir. Parça sağlayamıyor ise garantide vermez.
  • istanbul bilişimin ithal ettiği laptıplara servis hizmetini kendisi (DBG) veriyor. normal şartlarda asus servisinde parça tamiri yoktur direkt değişim yapılır. arkadaşımın asus g75 bilgisayarı fan sesi sorunu ile istanbul bilişimin servisine gitti. fanı yağlayıp temizleyip geri takmışlar. 7-8 ay sonra tekrar aynı sıkıntıyı çıkardı...
  • Ürünü distribütör garantili almadık zaten paralel olarak satın aldık ama adamlar resmen açılmış notebook gönderdiler. Şarj kablosu ise şaka gibi s-link göndermişler:)
  • Üzücü bir durum.
  • bakalım tüm işlemleri başlattım ne olacak göreceğiz? Gerçi o ürünü eninde sonunda iade alıp para iadesi yapacaklar ancak olan benim zamanıma olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.