Şimdi Ara

ispanyolca kursu için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    yaklaşık 8-9 seneden beri turizm sektöründe çalışmaktayım ve yabancı dil olarak ingilizcem var; fakat malumunuz artık ingilizce artık her vatandaşın bilmesi gereken bir dil olduğu için pekde artısı kalmadı bende ikinci bir dil olarak ispanyolca öğrenmeye karar werdim.

    bari başlamışken en iyisi olan cervantese yazılayım dedim. hocalarının hepsi ya ispanyol yada güney amerikalıymış ben hiç ispanyılca bilmiyorum ilk başladığımda zorluk çekermiyim hocaların türkçesi yok ingilizce biliyolardır ordan sıyırırım diye düşünüyorum.

    birde bu sınıflarda benden daha iyi ispanyolca bilen varsa en azından temeli olan kişiler varmıdır? bu durum beni dahada zorlar onlar konuşurken ben öle boş boş bakmıyım etrafa tamam ingilizce kursunada gittik ama çat pat bişeyler biliyorduk. sonuçta az buz para ödemeyecez.

    neler tavsiye edersiniz kursa başlamadan önce ve sonrasında.







  • Kurs tercihi olarak cervantes biraz pahalı olabilir. Aynı kalitede hocalara sahip başka kurslara bakılabilir. Ama tavsiyem hocalarının mutlaka anadili ispanyolca olması. Ben öyle yaptım ilk senede de iyi yol aldım. Ama dediğim gibi cervantesi ben de düşündüm fakat gereksiz pahalı. İstanbul Dil Akademisi iyi bir seçenek olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savakako -- 12 Ağustos 2014; 10:14:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursa başlamadan önce alfabe, basit kelimeleri, selamlaşmaları falan öğrenebilirsin. Kursa başlayacaksan zaten orda öğrenirsin devamını. Ama herşeyden önce bir kelime defteri yapıp ara ara ordan tekrarla. Kursta herşey öğretiliyo ama kelimeler kafaya sokulamıyo.

    Kurs tavsiyesi istersen bir süre İstanbul Dil Akademisine gittim tavsite ederim. Çok ilgililer, derslerde eğlenceli. İspanyol hocalar falan.
  • nslhnhn N kullanıcısına yanıt
    Bugün gidip görüştüm. Ortam fena değil. Kaynakları falan hepsini vereceklermiş. 9 Eylülde başlıyorum.

    Kimse yazmamış bari ben yazayım adresi

    http://istdilakademisi.com/ispanyolca-kursu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrador selin -- 25 Ağustos 2014; 21:14:42 >
  • Hocam madem ingilizce biliyorsun openlanguage.com aylık 60 tl üyelik al.İspanyolcayı advanced seviyesine kadar öğretiyor.Dersleri çok kaliteli.Forumda konuları okuyan arkadaşlar sürekli bu siteyi tavsiye etmeme şaşırıyor olabilirler.Fakat üye olup dersleri incelediğinizde;pdf içeriklerine baktığınızda şuan en kaliteli dil öğrenme sitelerinden biri olduğunu fark edersiniz.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Konuşma olayı nasıl yapılıyor acaba orda?
  • Podcast dersleri o kadar dinledikten sonra sen zaten konuşmayı rahatlıkla halledeceksin. 7 gün ücretsiz üye ol.Dersleri indirip incele.Çok faydalı.Kendini kanıtlamış bir sistem. Podcast derslerin mantığı zaten öğrenmek istediğin dile uzun süre maruz kaldıktan sonra konuşma yetisine kavuşuyorsun.
  • orta yaşlı aşırı tatlı tam bir ispanyol kadını Naenia hocayla gerçekten güzel bir 2 kur aldı. talep görmeyen bir dile göre sınıfta 4 kişiydik çoğunlukla speaking ağırlıklı ders sayesinde ispanyol kültürü ile daha çok tanışma fırsatımız oldu. akademik batı dilleri yönetimine bünyelerine böyle tatlı ve iyi bir eğitmeni dahil ettikleri için teşekkür ederim.
  • Reklamcılar burayıda parsellemiş her yazana inanmayın
  • akademik batı dillerinde 2kur ispanyolca alan bir arkadaşım anlatmıştı gerçek bir ispanyoldan dil öğrenmek dili gerçekten öğrenmek için anadili olan kişiden öğrenmek gerçekten önemli
  • orta yaşlı aşırı tatlı tam bir ispanyol kadını Naenia hocayla gerçekten güzel bir 2 kur aldı. talep görmeyen bir dile göre sınıfta 4 kişiydik çoğunlukla speaking ağırlıklı ders sayesinde ispanyol kültürü ile daha çok tanışma fırsatımız oldu. akademik batı dilleri yönetimine bünyelerine böyle tatlı ve iyi bir eğitmeni dahil ettikleri için teşekkür ederim.
  • Ispanyolca konusma olayini Berlitz'in online ispanyolca kursuyla ilerletebilirsiniz. Hafta ici her gun ana dili ispanyolca olan hocalarla konusma sinifi yapiliyor. %25 indirim kampanyası var makul bir fiyata geliyor. Gittiginiz ispanyolca kursuna derstek icinde alinabilir.
    https://berlitz-istanbul.com/online-ispanyolca-kursu/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ispanyol erkeklerine olan yersiz merakım yüzünden ispanyolca öğrenmeye karar verdiğimde kurs aramak ilk adımdı. ama sadce dil öğrenmek bana yetmeyecekti. kültürel anlamda da bilgilenmek ve dili tam anlamıyla absorbe etmek benim için önemliydi. bu anlamda araştırmalarımı daralttığımda zaten az olan ispanyolca kurs seçeneğini ikiye kadar düşürdüm. ve tercihim akademik batı dilleri oldu. öğretiimlerinde ki farklı teknikler, fazlasıyla verilen dökümanlar ve gerçek bir ispanyoldan alınan derslerin neşisi ve enerjisi çok çok güzeldi. ben memnun kaldım.
  • uzunca süre dil kursu için araştırma yapıp ıeltse hazırlandığım akademik yabancı dil kurslarının ispanyolca eğitimi verdiğini de duydum zaten mevcut bir öğrencisi olarak ıelts eğitimlerinden oldukça memnunum dün başlayan ispanyolca grup eğitimine de demo olarak katıldım çok memnun kaldım 20 nisanda bursada yapılan ıeltse katıldıktan sonra başlayacak yeni döneme dahil olacağım ispanyol bir hocadan bu eğitimi almak harika bir şey ben başta öylesine girmiştim derse ama bir lisan bir insan sonuçta en azından demo derse katılım sağlayabilirsiniz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.