Şimdi Ara

Işlemcinin ısınması çalıştıgı anlama gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayara görüntü gelmiyor. Bios sıfırladım anakartı bir köpük üzerine alıp kasa dısında kurulum yaptım yinede değişen bir şey olmadı onboard kart ve extra ekran kartıylada olsa bilgisayar calısıyor fanlar dönüyor ama görüntü yok sorun anakart işlemci ya da ram kaynaklı işlemcinin ısınması çalıştıgı anlama gelir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbeck -- 17 Nisan 2017; 14:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşlemci ısınıyorsa anakart ile iletişim kuruyor ve işlem yapıyor anlamına gelir ama %100 sorunsuz çalıştığını ekrana görüntü gelmeden söyleyemeyiz.
    açılış yapmaması ram kaynaklı da olabilir. ram'leri tek tek farklı slotlarda deneyin. ram slotunda ve ramin slotun içine giren bacaklarında kir, toz birikmiş ise öncelikle bunları temizleyin.
  • Anakart ına sadece işlemcini tak. Bios unu sıfırla, işlemcinin ilave güç kablosunu imkan varsa ölçerek kontrol et. Bu şekliyle hata mesajı sesi çıkarıyor mu? Çıkarmıyorsa anakart sıkıntılıdır büyük ihtimalle.



    Ses çıkıyorsa ram tak birer birer her seferinde çalışması lazım aksi takdirde ramlerde sıkıntı olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram ve power supply intel bir bilgisayarda denedim bilgisayar amd olduğu için işlemci ya da anakart deneme şanşım olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd athlon x2 işlemci takarak ekrana görüntü aldım windows acıldı. İşlemcinin pinleri sağlam herhangibi bir sıkıntı yok 6 çekirdekten 2 çekirdeğe düsmek üzdü =((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.