Şimdi Ara

İşlemcinin fazla ısınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adanada yaşıyorum (sıcaklar malum), klima açmamıştım kasanın kapakları da kapalı, kasanın da bi yüzü duvara dayalı bilgisayarı açtım, ne oyuna girdim ne de başka bi şey yaptım, bi tek steam açıktı 15 dk. sonra bilgisayar kapandı açmaya çalıştım overheat ile alakalı bişey dedi biosu açtı. bir de ne göreyim işlemci ısısı 88 derece yazıyordu hemen fan hızını ultraya getirdim yeniden başlattım şimdi korka korka açıyorum bilgisayarı, bi hasar oluşmuş mudur anlayamadım, bi de yeni fan almam gerekir mi?



  • oncelikler size sogutucu almanızı öneririm ne kadar kısa surede alırsanız iyi olur . alacagınız sogutma kasanıza uygun olmasına dıkkat edin genelde kolon sogutucular geniş olup ksanın kapagı tam kapanmamakta. işlemci soket yapısına göre sogutucu alın . merak etmeyin işlemcinizde her hangi bir sorun oluşmaz . işlemciniz sıcaklıgı belirli bir seviye üzerinde oldugunda bilgisayar kendini kapatır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcevap -- 6 Eylül 2013; 1:54:40 >
  • Kasanızın havalandırmasını gözden geçirin muhtemelen içinde oluşan sıcak havayı tahliye edemiyordur zaten bulunduğunuz ortam da sıcak haliyle sıcaklıklar yükselir.
    Eğer yeni olmaya başladıysa işlemci soğutucusu da sebep olabilir gözden geçirin yeterli soğutamıyordur artık temizlemek vb gerekebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.