Şimdi Ara

İşlemci Çok Sıcak ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Anakarttan voltaj az gidiyor olmasın? Normalde 2500 görünen devir, sende 1700 küsür.Gücü direk psuya bağlayıp denemeni tavsiye ederim.
  • powerde yeterince besleme yapamıyo olabilir hemen anakarta suç atmamak lazım pc n de kolay sökülecek bazı çihazları çıkar bakbakalım nasıl ayrıca aldın sistem ortası bakır olanmı bi marka var bilindik başlayan pek tavsiye etmem gözünle deviri takip et yada tam tersi beslemeden kaynaklı ise pc ne bi kaç atıyorum usb hup benzeri çihaztak bak bakalım devir düşecekmi düşerse sorun belli besleme...
  • herşey bi yana intelin ısı problemli malum arızalı işlemcilerinden olabilir. Arkadaşlar sakın olaki hemen intel amd muhabbetine çekmeyin başıma çok geldi işlemci resmen arızalı çıktı kaç sefer hemde problemi sadece işlemci nin çok ısınması.Fakat bu müşteri tarafından bize ''bilgisayar çok gürültülü çalışıyor''şikayeti ile geldi sebebi de lga intel işlemcinin deli gibi ısınıyor olması akabinde fanında deli gibi dönmesi. bana kalırsa işlemciyi hemen garantiye götür. ben yeni bi fan olduğunu ve stock fan harici bişey olduğunu baştan anlamamıştım kafam biraz dalgın..
    sen bence götür o işlemciyi kardeş hiç vakit kaybetme..
  • Anakartta fan hız ayarı otomatiktemi kontrol et biostan ot ise iptal et. Sink sıcak ise ya fndan ya da işlemcinin kendisinden kaynaklanıyor. Küçük bir olasılık ise anakart voltaj stabilitesinden kaynklanıyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amddma

    Anakartta fan hız ayarı otomatiktemi kontrol et biostan ot ise iptal et. Sink sıcak ise ya fndan ya da işlemcinin kendisinden kaynaklanıyor. Küçük bir olasılık ise anakart voltaj stabilitesinden kaynklanıyor..



    Biostan oto fan ayarını kapadım şu an 2500 rpm de 50 derece civarı, sizce bu sıcaklık normal mi ?
  • Benim bilgisayara göre uygun, yük altında 52'C'ye çıkıyor.Ilık ortamda 47 civarında seyrediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.