Şimdi Ara

ısass.exe tüm kontrolü ele geçirdi ACIL YARDIMMM,,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lisanslı xp home kullanıyorum. pc yi açarken hoşgeldiniz yazdığında ısass.exe dosya eksik yarısı veriyor tamam dediğimizde RESET atıyor. Bu döngü bu şekilde devam ediyor ve hiç masaüstüne gelemiyorum.

    F9 güvenli kipi ve diğer seçenekleri seçemiyorum. XP cdsi ile başlatıp onarım yapmak istedim fakat önyükleme yapmak icin bir tuşa başmam gerekirken, klavyeyi devre dışı bırakıyor önyüklemede yapamıyorum.
    Durum bu şekilde yani virüs benim kasayı esir almış durumda herşey onun kontrolünde.
    Fikirlerinize ihtiyacım var iyi forumlarda.



  • Sıfırdan format atmayı denediniz mi acaba ?
  • Ne virüsmüş yahu epey bir güldürdü beni, Allah sizide güldürsün inşallah..Hala varmı bilemiyorum ama ntfs ortamında alışan antivirüs programlrından bulup bu dertten kurtulabilirsiniz ancak bu kesin çözüm olmayabilir. Bu çözüm yolunu isterseniz sizin için hala var olup olmadıklarına bakabilirim.. (vardır pek tabi ama güncel olanları varmı manasında varmı diye belirttim) @yns52 adlı kullanıcı arkadaşımızın önerisi çok daha kesin tabi masterboota bulaşmış ise o başka. Yinede en kesin öneri bu gibi görünmekte. Geçmiş olsun, kolay gelsin.


    EDIT: Güvenli kip için F8 tuşunu kullanmanız gerekiyordu acaba yazım hatası mı var yoksa yanlış tuşamı absıyorsunuz?

    EDIT 2 : isass.exe adında bir virüs piyasada maalesef yok. Bir yanlış anlaşılma var gibi ortada ya hayırlısı. Sizin şu virüs ya Lsass.exe (L harfi küçük yazılınca l "lsass.exe oluyor) bununla mı krıştırdınız yoksa açıkca isass.exe mi geçiyor.

    EDIT 3 : Minik bir araştrıma yaptım ama bu virüsü ntfs ortamında silmek epey güç. Bilgisayar açılabiliyor olsa conbofix hakkında geliyor ama bilgisayar açılmıyor. Ya portable bir sistem cdsi bularak bilgisaayrı bununla açıp usb aygıtından combofixi alarak tarama gerçekleştireceksiniz ki bunu yapmanızın imkansıza yakın olduğunu tahmin ediyorum yada windowsu yeniden kurup akabinde combofix ile taratmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 27 Nisan 2014; 23:00:24 >




  • @dopac34 haklısınız. Ben zaten en kesin yolu söyledim. Kafamda soru işareti kalması yerine HDD yi biçimlendirip yeni bir işletim sistemi kurmak en mantıklısı :)
  • lsass.exe virüsün ismi. F8 tuşuda işe yaramıyor ayrıca cd den başlatamadığım icin formatlıyamıyorum. :) Nasıl biçimlendiricem? İzlemem gereken yolu bulamıyorumki. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.