Şimdi Ara

Iron Hand - ArcheAge Guild Tanıtım - Nui Serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 6 yıllık World of Warcraft geçmişi ile bir çok kişinin “bu tarz şeyleri herkes denedi ama olmadı” şeklindeki olumsuz düşüncesine rağmen oluşturduğumuz topluluğumuzla bu güne kadar aktif şekilde ilerledik. Sosyal hayatta da görüştüğümüz iyi dostluklar kurduk. Aion, Rift, Age of Conan, Star Wars, Guild Wars, Wildstar gibi diğer oyunları denemiş, WoW’u vanilla zamanından beri oynayan ve WOTLK ek paketi ile kurulmuş(ve halen WoW’da aktif olan) guildimizin tek amacı güzel arkadaşlık ortamında eğlenmektir.

    Bu süreç içerisinde tabiî ki bir çok arkadaşımızla yollarımız ayrıldı, kalpler kırıldı, gönüller alındı ve her şeye rağmen Iron Hand çizgisini bozmadan yoluna devam etti. Aktif en eski Alliance guildlerinden biri olarak WoW’daki Semi-Hardcore oyun modelimizden biraz daha fazlasını arzuladığımız ArcheAge’te bize katılmak isteyen yeni dostlara kapımız açıktır.

    Her şeyden önce saygılı üsluba önem veren bir ortamımız vardır. Yaş ortalaması yüksek(25-30) olan topluluğumuzda her daim aktif bir sohbet ve eğlence bulabilirsiniz. Kişilerin birbirini azarlamadığı, yapılan hatanın düzgün bir üslupla uyarıldığı ve alınan sorumluluğun yerine getirildiği bir düzene sahibiz. PVE ya da PVP sırasında yapılan hatalarda kişiler birbirlerini uygun üslupta uyarırlar. Zaten bu anlayışa sahip olamayan kişilerin aramıza katılmaları da mümkün değildir.

    Ayrıca guildimizde yaş sınırı yoktur. Biz yaş standardı olarak kendisine ve çevresindekilere saygılı olmayı baz alıyoruz. 13 yaşında bir arkadaşımızın tanklığıyla 25man ICC(raid) yapmışızdır. 30 yaşında kendine güvenen tankların yapamadığı rahatlıkta raidi taşımıştır.

    Diğer MMO’lara nazaran guildleri ve oyuncuları daha çok organize olmaya, ufak grupları da sistemli çalışmaya yönlendiren ve arzu eden topluluklara da sakin bir oynanış sunan ArcheAge’te Iron Hand kalitesini WoW’da olduğu gibi burada da sürdüreceğiz. Aramıza katılmak isteyen yeni dostları bekliyoruz.

    İletişim kurmak isteyenler forumdan mesaj yollayabilir, oyun içerisinden Zeoksy – Jax – Necropsy – Quebec – Keijirou - Voilynneas whisper atabilir veya birebir konuşmak isteyen arkadaşlar Raidcall’dan bize ulaşabilirler. Genelde 21:00 ve sonrasında çoğunluk online olur.

    Iron Hand RC-ID: 2023584

    Server Nui: Faction Nuia(West – İnsan / Elf)







  • Uzun zaman olmuş forumları güncellemeyeli. Aradan geçen zaman içerisinde aktif olarak AA oynamaya devam eden topluluğumuz gün geçtikçe büyüyor ve saygılı, seviyeli bir ortamda oyuncularımızda eğlenmeye devam ediyorlar. Oyunun f2p olması, oyuncu yoğunluğunu ve sirkülasyonunu çok artırıyor fakat uzun soluklu düzenli bir kadroda bize katılmak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır. Aktif trade run günlerimizde 2 Galleon, 1 Merchant Ship ve 1 Fishing ship(sakin balıkçılarımız için) ile başlamış bulunmaktayız. Kendisine saygısı olan, reaktif yerine proaktif(katılımcı ve yapıcı) oyuncuları bizimle görmeyi arzu ederiz.

    Ayrıca oyun içerisinden iletişim için gece gündüz KıymaMachine ve Ephenda’ya ulaşabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.