Şimdi Ara

iriver T10 teknik servis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum araştırdığımda teknik konularda her soruya en iyi yanıt veren sitenin burası olduğunu öğrendim. Benim sorunumsa şöyle 2006 yılında Hepsiburada'dan iriver T-10 marka mp3 player aldım ve çok seviyordum iriver'ı bilenler bilir ses ve tasarım konusunda en iyi mp3 playerlardandır. İşte bu çok sevdiğim müzik çalarım geçen ay yazılım güncellemesi yaparken pilinin bitmesinden dolayı kapandı ve kesinlikle açılmıyor şu anda o zamanlar teknik servisliğini KONT iletişim yapıyordu fakat şu anda teknik servisinin neresi olduğu hakkında bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz??



  • teknik servis yok iriver turkıye dıstıbutoru baytekın ve eskı ırıverları tamır etmıyor..
  • ben de 3-4 yıl önce Kont garantisiyle bir T30 almıştım ama sonra Kont distribütörlüğü bıraktı. 2009 başlarında forumda da ilanlarını görebileceğiniz bir firma yeni modelleri ithal edip satmaya başladı ama bildiğim kadarıyla eski modeller için teknik servisleri birşey yapamıyor. Avrupa veya ABDye giden bir tanıdığınız varsa gönderebilirsiniz, ciddi ilgileniyor servisler. Ama zahmetli, benim T30'um da bilg. bağlantısını görmeme sorunu oldu ve çözemedim. Hala, imkan olursa yaptırırım düşüncesi ile bekletiyorum ama bu arada bir iriver T7 aldım ve bir yıldır onu kullanıyorum..

    inşallah bir çözüm bulabilirsiniz..

    selamlar.

    *eski forum konularını bir taramanızda fayda var, benzer sorun yaşayıp çözebilenler olmuştur belki..
  • buyuk olasıkla flashı gıttı..flashın tekrar yazılması gerek ama oldukca zahmetlı iş..
    bu sıte iriverın dunya capındakı en buyuk forumlarından bırı..ıngılızcenız yeterlıyse burada aynı sorunlar dıle getırılmıshttp://www.misticriver.net/forums/
  • T 10 bendede var ve bu cihazlar nedense fena nazik üretilmiş dostum aynen kız çocuğu gibi yaw valla..sorununa karşılık keşke bi tavsiye verebilsem ama hiç bi fikrim yok.geçmiş olsun inan üzüldüm çünkü t10 daki ses frekansları o cros ların sıkılığı falan diğer mp3 lerde denk gelipde duymuş değilim.yaptıramasan bile sağdan soldan araştır bul gene bi 2. elini bu cihazın tam koleksiyonluk valla...iyi bir elektronikci anlamazmiki acaba sordunmu hiç?
  • Bende 4 yıldır kullanıyorum hiç bir sorunu yok, ben hin nazik olduğunu düşünmüyorum taş gibi,ses kalitesi zaten malum.
  • Bozuk arızalı IRIVER T10 alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.