Şimdi Ara

ipod nano sorun kimse çare olmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • almanyadan ipod nano 6. nesil aldım lisansını yaptım 2 aydır sorunsuz kullanıyordum dün başka bir bilgisayara itunes yükleyip kullanmak istedim olmadı sonra ipodu çıkardım şimdi şarkı çalamıyorum. Bir yardım menusundeymişim gibi sürekli. Mesela ipodu açıyorum bir tane bayan sesi "Ana Ekran lütfen istediğiniz bölüme girmek için çift tıklayın" diyor. sanatçılar kısmına çift tıklıyorum aynı kadın sanatçılara girdiniz diyor bi tane sanatçıya tıkladığında kadın yine "şebnem ferah şu kadar şark"ı diyor şarkıya tıklıyorsun şarkı hakkında bilgi veriyor ama çalmıyor. Virüs Girmiş de olabilir. Acaba başka bir bilgisayarda kullandığım için mi anlamadım ipod iflah olmadı daha...



  • Cihaza format atın ve restore edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.

    Cihaza format atın ve restore edin.



    tşekkür ederim nasıl format atcam kendi bilgisayarımdan restore etcem zaten ayrıyeten birşey yapmam gerekiyor mu? itunes'tan restore etcem format?
  • Ben nano kullanmadim daha once ama ipod klasik kullandim onda yanlis hatirlamiyorsam menu tusu ile ortadaki tusa bi sure basili tutuyorsnuz ya da play ve orta tusda olabilir.restore icinde ipodunuzu bilgisayara baglayip itunesten restore edebilrsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jansary

    Ben nano kullanmadim daha once ama ipod klasik kullandim onda yanlis hatirlamiyorsam menu tusu ile ortadaki tusa bi sure basili tutuyorsnuz ya da play ve orta tusda olabilir.restore icinde ipodunuzu bilgisayara baglayip itunesten restore edebilrsiniz.




    çok teşekkür ederim... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.