Şimdi Ara

Ipod Almayi dusunuyorum yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Ipod almak istiyorum ama touch 4g ve nano 6. Nesil arasinda kaldim. Diyeceksiniz ki acik ara 4g ama bulundugum ortamlarda wi-fi yok bunu gozonunde bulundurun ve telefon olarakta blackberry kullaniyorum aylik 4 gb internet paketim var yani sosyal aglara ve internete baglanabiliyorum.. Bunlar gozonune alindiginda Ipod Touch 4. Nesil bana ekstradan bende olmayan ne saglar? Aradaki fiyat farkina deger mi?



  • 3.5" ekranda video izlemek, oyun oynamak gibi farklar sağlar, App Store ile yüz binlerce uygulama desteği sunduğunu es geçmemek gerekir iPod Touch'ın, diğer iOS cihazlar (iPhone, iPad) gibi. iPod Touch 4G HD (720p) video çekebilen kameraya ve ön yüzde Wi-Fi üzerinden görüntülü görüşme (FaceTime) yapmaya yarayan kameraya sahiptir. Ayrıca, Blackberry'nin interneti üzerinden iPod Touch ile de internete girebilirsiniz Wi-Fi bulunmayan yerlerde.
  • Ses kalitesindede Ipod touch daha ustunmus sanirim bide ses kisikligi olayi var nanolarda ses seviyesi daha dusukken ipod touch'ta daha yuksekmis bu konuda bilgisi olan yardimci olabilir mi?
  • He bu arada kulaklik olayi var tabi bide kulakligim Monster Beats Studio cakma falan degil Darty'den aldim yani ses cikisi kaliteli olan Ipod'a ihtiyacim var.. Nano ve Touch 4g arasindaki fark ne kadar?
  • Touch'ta dilediğin herşeyi yapabilirsin. Tek yapamayacağın şey,arayıp konuşamamak mesajlaşamamak olur herhalde. Ayrıca illede ben müzikten zevk almak istiyorum dersen,touch tabikide. İndirdiğin equilazer programları sayesinde istediğin randımanı elde edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.