Şimdi Ara

İPHONE 7 PLUS YEDEKLEME HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    İphone 7 plus cihazımı 1 senedir sıfırdan kurmuyorum. geçenlerde sıfırlayim dedim.

    Asus eee pc var netbook. windows xp var. itunes xp den desteğini çekmiş. ram aldım win 10 kurdum. itunes yükledim. güncel sürüm var diyor yüklemiyor hata veriyor. silip baştan kuramıyorum.

    Bunada tamam dedik telefon rehber icloudda olsun fotoğrafları atayim dedim. Önceden sürükle bırak yapınca herşeyi bilgisayara geçirirdim. şimdi uzun videoları 0 kb olarak gösterip açmıyor ve klasör klasör adı sanı belirsiz birçok dosya şeklinde indiriyor. başka bilgisayara güvenemiyorum

    Kısaca şu : bu iphone nasıl yedeklenir?



  • başka bir bilgisayara güvenmiyorsanız ; apple a güvenebiliyorsanız ; telefonunuzu wifi üzerinden güncelleyin .öncelikle whatsapp kullanıyorsanız ; ayarlar sohbet yedeğinde yedeğinizi alınız. ondan sonra verileriniz 5 gbtan büyükse icloud tan aylık üyelik alıp. tüm verilerinizi icloud a yedeklersiniz. ama wifi üzerinden olacağı için çok zaman alacaktır. gece modeme yakın şarja takıp icloud yedekleme yaparsanız sanırım sabaha kadar (yedek boyutu, modem ve internet kalitenize bağlı olarak değişir) işlem tamamlanır.yedek aldığınıza emin olduktan sonra( ilk yedeklemeden hemen sonrası tekrar yedek alın ; çok daha kısa sürede tamamlanacaktır).telefonunuz üzerinden ayarlar genel sıfırla; tüm ayarları içerikleri sili seçin ve bekleyin. sıfırlama tamamlanınca icloud(wifi üzerinden) tan geri yükleme yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.