Şimdi Ara

İphone 6 plus ios 8.1 pil safari takılmalar ve donmalar(pil performansı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu son günlerde safaride birşey yazarken ya da dolaşırken ya da atıyorum teknokulis uygulamasına girip video izlerken takılmalar donmalar oluyo ve rahatsız edici bir şekilde.Bu ios 8.1 sürümündenmidir nedir yoksa cihazdamı problem var gerçi cihaz daha geleli 14 gün olmadı.İos 8.0.2 ile gelmişti.Şarjda su an su gibi gidiyor.Ve bu msajı atarken safari gene dondu deliricrm valla.Cihazı iade edim dicem ama yazılımsal gibi gözüküyor.Su an sarj yüzde 11 oldu ss deki kullanım süremdr hiç 3g yok ama wif hep açık diyebilrim sosyal ağlar genellikle takıldım.
     İphone 6 plus ios 8.1 pil safari takılmalar ve donmalar(pil performansı)







  • Zehir35 kullanıcısına yanıt
    Hacı ios 8.1.1 e gecsene performansta iyilestirmeler var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 19 Kasım 2014; 12:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şarj süresinde pek bir anormallik yok bence. Bence de sorun yazılımsaldır ama ben sizin dediğiniz gibi takılmalar yaşamadım. Girdiğiniz sitelerden falan kaynaklanıyor olmasın bu durum ?
  • Bilmiyorum eve gidince bi temiz kurulum yapıp 8.1.1 e gecip öle bakayım diyorum.Girdiğim siteler donanım haber teknoloji siteleri haber siteleri felan yani anormal bi siteye girmiyorum.Şarj olarakda yoğun kullanımda böyle değil tabiki değişiyor.Örneğin;
     İphone 6 plus ios 8.1 pil safari takılmalar ve donmalar(pil performansı) İphone 6 plus ios 8.1 pil safari takılmalar ve donmalar(pil performansı)




  • Valla ben oyun falan oynuyorum seninkine göre baya az gidiyor. Clash of clans oynuyorum oyun olarak da. 5C den buna geçince ben çok memnunum şahsen şark süresi olarak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.